Odalys Résidence Olympe 3p 66

Odalys Résidence Olympe 3p 66

De appartementen, variërend van het studio-appartement voor 2 tot het 3-kamer appartement voor
6 personen, zijn allemaal volledig uitgerust: kitchenette (keramische kookplaten, magnetron, afwasmachine), badkamer of douche met toilet, flatscreen televisie, gratis wifi internet verbinding, airconditioning en balkon of terras, met tuinmeubilair, voor alle appartementen.

Antibes, een levendige stad het hele jaar door, is een van de meest beroemde resorts aan de Franse Rivièra.
De geografische locatie en geschiedenis, het oude deel van de stad en de haven, Antibes helpt om uitzonderlijke warmte en authenticiteit te bieden.
Dit is een prachtige residentie (geopend in maart 2008) met liften en een receptie, een buitenbad (niet verwarmd, afmetingen 9x4,5, geopend van april tot begin oktober), solarium en parkeergelegenheid (extra kosten). Alle appartementen hebben een balkon en gratis WiFi. Het complex ligt op slechts 15 minuten van Marineland en op 5 km van de stranden. Het ligt tussen Nice en Cannes.
Alle winkels en voorzieningen liggen op ongeveer 200 meter van het huis.Tot uw beschikking: klein - onverwarmd buitenbad (9 mx 4 - 5 m) met solarium - geopend van april tot begin oktober; gratis ontbijt - gratis flatscreen-tv / WiFi / airconditioning en parkeergarage.
Ontbijtbuffet (tegen betaling): per persoon per dag / per kind voor kinderen van 4 tot 13 jaar; gratis voor kinderen onder de 4 jaar.

Diversen:
Borg en toeristenbelasting te betalen op het terrein.
De aanbetaling wordt geretourneerd na inventaris op de dag van vertrek of per post.
De accommodatie moet perfect schoon zijn - lakens en handdoeken moeten op het bed worden gevouwen - de koelkast moet worden schoongemaakt en ontdooid. Anders wordt een wettelijk bedrag van de aanbetaling ingehouden.

Openingstijden van de receptie: dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en van 4.00 tot 20.00 uur.

Hotel formule:
- De accommodatie
- Beddengoed en beddengoed inbegrepen
- opgemaakte bedden bij aankomst
- Dagelijkse schoonmaak (behalve keuken en afwas)

Residentiële formule:
- De accommodatie
- Beddengoed en beddengoed inbegrepen
- TV - internet wifi - airconditioning
Let op: alle extra services kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld als informatief en algemeen. Wij zijn niet aansprakelijk als dergelijke wijzigingen zich voordoen.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Antibes

geen afbeeldingen gevonden