Odalys Résidence Le Château de Prêtreville 3p7

Odalys Résidence Le Château de Prêtreville 3p7

De appartementen zijn verdeeld over 8 gebouwen. De appartementen, van het studio appartement voor 2 tot het 3-kamer appartement voor 7 personen, zijn allemaal volledig uitgerust: kitchenette (vitroceramische kookplaten, magnetron, afwasmachine), badkamer of douche met toilet en kosten- televisie betalen


Twee studio-appartementen voor 2/3 personen en vier 2-kamer appartementen voor 5 personen zijn uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit.

Gonneville sur Honfleur is een klein dorpje in de Calvados op maar 3km van Honnefleur, een stadje dat bekend staat om haar kanalen, een paradijs voor iedereen die van kleur houdt. Het kleine Normandische dorpje Gonneville is trots op haar Romaanse kerk en het schitterende kasteel Prêtreville, dat gebouwd werd in de 18e en 19e eeuw. Het vakantiecomplex past goed in de Normandische stijl met haar stenen façade en grijze leistenen dak. Het heeft 86 appartementen verdeeld over 8 gebouwen. De meeste appartementen hebben een balkon of een terras. Het park is autovrij op de beveiligde parkeerplaatsen bij de ingang van het park na. De receptie en de spelkamer liggen in de boerderij (gerenoveerde stallen) en in een ander gerenoveerd gebouw liggen de fitnessruime.

U kunt als gast gebruik maken van de volgende voorzieningen. verwarmd buitenzwembad open van juni tot september - gezondheid- en fitnessruimte - speelruimte voor de kinderen - gratis parkeerplaats in de buitenlucht. Tegen een extra vergoeding kunt u een  Wifi internet - televisie - babypakket en eindschoonmaak bijboeken. Bedlinnen is aanwezig. U dient een borg van 300 euro te betalen bij aankomst. Deze krijgt u terug bij vertrek na inspectie - u dient uw accommodatie schoon achter te laten. U krijgt slechts een deel van de borg terug als dit niet het geval is. Bij aankomst dient u ook een toeristenbelasting te betalen per persoon per dag. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding en dienen aangelijnd te zijn. Er zijn vier accommodaties van appartementen met twee kamers die toegankelijk zijn voor minder validen - vraag tijdens het boeken naar de beschikbaarheid.


Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van FR-HON

geen afbeeldingen gevonden