Odalys Résidence Domaine de l'Emeraude

Odalys Résidence Domaine de l'Emeraude

Op maar 20 minuten van de smaragdkust en haar stranden en een half uur van de berg St. Michel en grenzend aan de golfbaan ligt dit complex. De Golfresidence ligt op maar maar 2 km van de ingang van de golfbaan en 500m van het dorpje Tronchet waar u een bar, bakker en winkel vindt. Het complex bestaat uit huizen die in groepjes bij elkaar staan, in totaal 96 woningen, waarvan 7 in een groep apart staan. Alle woningen hebben een terras behalve de 7 in de groep. Er zijn 96 parkeerplaatsen op het park. Faciliteiten op het complex zijn: verwarmd binnenzwembad (15x5m) met kindergedeelte alleen geopend in de zomer, een solarium, sauna, petanque, sportveld, wasserette, ontbijtzaal die uitkijkt over het terras en 3 speeltuinen.

Uw vakantiebestemming biedt de volgende faciliteiten: verwarmd zwembad met openslaande glazen deuren op heuphoogte - sauna tegen vergoeding -   petanque speelvelden - wasserette tegen vergoeding - gratis buitenparkeerplaats. Attracties van de residentie - gratis: verwarmd binnenzwembad in de residentie. golf: de vakantiegangers van de residentie hebben 20 % korting op de Tronchet golfbaan. Tegen een extra vergoeding kunt u een televisie - een babypakket en eindschoonmaak bijboeken. Voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd - gratis in juli en augustus - kinderen activiteitenclub voor 4-11 jarige - vijf halve dagen per week of Adoshphere - activiteiten voor teenagers van 12-15 jarige. U dient een borg en toeristenbelasting te betalen bij aankomst. De borg krijgt u terug op de dag van vertrek na de inventarisatie of met de post in de week erna. U dient de accommodatie brandschoon te verlaten. Is dit niet het geval - dan krijgt u slechts  een deel van de borg retour. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs - honden dienen aangelijnd te blijven in de residentie. Er zijn twee accommodaties die comfortabel toegankelijk zijn voor minder validen - tijdens het reserveren eerst naar de beschikbaarheid vragen.


Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van FR-SML

geen afbeeldingen gevonden