Odalys Résidence Domaine de l'Emeraude

Odalys Résidence Domaine de l'Emeraude

De residentie bestaat uit een reeks kleine huizen, opgesplitst in groepen en 7 appartementen (4 boven en 3 op de begane grond, aangepast aan personen met beperkte mobiliteit). De accommodaties, variërend van het tweekamerappartement voor 4 tot het 4-kamerappartement voor 8 personen, zijn uitgerust met een keuken (keramische kookplaten, magnetron, afwasmachine), badkamer of douche met toilet, gratis televisie en een terras.

Op 20 minuten van de Smaragdkust en de stranden, op een half uur van de berg Saint Michel, grenzend aan een golfbaan op de heuvel die de route langs het Mesnil-bos domineert, ligt de Residence of Golf, die gebruik maakt van een uitzonderlijke omgeving. De residentie ligt op 2 km van de ingang van de golfbaan en op slechts 500 meter van het dorp Tronchet (met een bar, een bakker en een winkel).
De residentie bestaat uit een groep kleine gebouwen verdeeld in holmen. Het heeft in totaal 96 eenheden, waarvan 7 in groepen. Alle accommodaties hebben terrassen (behalve de groepen). 96 overdekte parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor de gasten.
De faciliteiten van het complex omvatten: een verwarmd binnenzwembad (5 mx 15 m) een apart kinderbad; een solarium; 1 sauna; 1 petanqueveld; een multisportveld; een wasserette; een ontbijtruimte met uitzicht op een terras; en 3 goed uitgeruste speeltuinen voor activiteiten voor kinderen.
Het zwembad van de residentie is geopend vanaf de opening van de residentie in februari en moet gesloten zijn na de vakantie van de Allerheiligen (eind oktober - begin november). Het is bedekt en verwarmd tot een minimum van 26 °. De schuiframen rond het zwembad zijn in de zomer geopend. Openingstijden van het zwembad: van 9 tot 20 uur tot eind september en van 9 tot 7 uur van oktober tot sluitingstijd.

Uw vakantiebestemming biedt de volgende faciliteiten: verwarmd zwembad met glazen vouwdeuren op heuphoogte - sauna tegen betaling - jeu-de-boulesbanen - wasserette tegen betaling - gratis parkeerplaats. Attracties van de residentie - gratis: verwarmd binnenzwembad in de residentie. golf: de vakantiegangers van de residentie krijgen 20% korting op de Tronchet-golfbaan. Tegen een extra vergoeding kunt u een tv - een babypakket en de eindschoonmaak boeken. Leuke activiteiten worden georganiseerd voor kinderen - gratis in juli en augustus - activiteitenclub voor kinderen van 4-11 jaar - vijf halve dagen per week of Adoshphere - activiteiten voor tieners in de leeftijd van 12-15 jaar. Bij aankomst dient u een aanbetaling en toeristenbelasting te betalen. De aanbetaling wordt op de dag van vertrek na de inventaris of met de post in de volgende week aan u geretourneerd. Je moet het gebouw vlekkeloos schoon achterlaten. Als dit niet het geval is - ontvangt u slechts een deel van de aanbetaling. Huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag - op voorwaarde dat ze een geldig vaccinatiebewijs hebben - moeten honden aan de lijn blijven in de accommodatie. Er zijn twee accommodaties die comfortabel toegankelijk zijn voor gehandicapten - vraag naar beschikbaarheid op het moment van boeking.Er zijn een beperkt aantal eenheden van dit huis die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en / of aangepast zijn voor mensen met een handicap. Neem contact met ons op voor exacte aanpassingen en of ze aan uw behoeften voldoen. U kunt deze voorkeur op verzoek boeken op basis van beschikbaarheid.
Houd er rekening mee dat eventuele aanvullende diensten die ter plaatse kunnen worden betaald - kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Alle verstrekte informatie is bedoeld als informatief en algemeen. Wij zijn niet aansprakelijk als dergelijke veranderingen onverwacht plaatsvinden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van FR-SML

geen afbeeldingen gevonden