Odalys Résidence Domaine de l'Emeraude

Odalys Résidence Domaine de l'Emeraude

De residentie bestaat uit een reeks kleine huizen, opgesplitst in groepen en 7 appartementen (4 boven en 3 op de begane grond, aangepast aan personen met beperkte mobiliteit). De accommodaties, variërend van het tweekamerappartement voor 4 tot het 4-kamerappartement voor 8 personen, zijn uitgerust met een keuken (keramische kookplaten, magnetron, afwasmachine), badkamer of douche met toilet, gratis televisie en een terras.

Op 20 minuten van de Smaragdkust en de stranden, een half uur van Saint Michel Mountain, grenst aan een golfbaan op de heuvel die de route in de buurt van het Mesnil-bos domineert, ligt het Residentie van Golf, die gebruik maakt van een uitzonderlijke omgeving. De residentie ligt op 2 km van de ingang van de golfbaan en op slechts 500 meter van het dorp Tronchet (met een bar, bakkerij en winkel).
De residentie bestaat uit een groep kleine gebouwen verdeeld in holmen. Het heeft in totaal 96 eenheden, waaronder 7 in groepen. Alle accommodaties zijn uitgerust met terrassen (behalve de groepen). Er zijn 96 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar voor de gasten.
De faciliteiten van het complex omvatten: een verwarmd overdekt zwembad (5 mx 15 m) een apart kinderbad; een solarium; 1 sauna; 1 petanque veld; een multisportveld; een wasserette; een ontbijtzaal met uitzicht op een terras; en 3 goed uitgeruste speelplaatsen voor kinderen activiteiten.
Het zwembad van de residentie is geopend vanaf de opening van de residentie, in februari en moet afgesloten worden na de feestdagen van de Allerheiligen (eind oktober - begin november). Het is bedekt en verwarmd op minimum 26 °. De schuiframen die het zwembad half omringen, zijn open in de zomer. Openingsuren van het zwembad: van 9u tot 20u tot eind september en van 9u tot 7u van oktober tot de sluitingstijd.

Uw vakantiebestemming biedt de volgende faciliteiten: verwarmd zwembad met openslaande glazen deuren op heuphoogte - sauna tegen vergoeding -   petanque speelvelden - wasserette tegen vergoeding - gratis buitenparkeerplaats. Attracties van de residentie - gratis: verwarmd binnenzwembad in de residentie. golf: de vakantiegangers van de residentie hebben 20 % korting op de Tronchet golfbaan. Tegen een extra vergoeding kunt u een televisie - een babypakket en eindschoonmaak bijboeken. Voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd - gratis in juli en augustus - kinderen activiteitenclub voor 4-11 jarige - vijf halve dagen per week of Adoshphere - activiteiten voor tieners van 12-15 . U dient een borg en toeristenbelasting te betalen bij aankomst. De borg krijgt u terug op de dag van vertrek na de inventarisatie of met de post in de week erna. U dient de accommodatie brandschoon te verlaten. Is dit niet het geval - dan krijgt u slechts  een deel van de borg retour. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs - honden dienen aangelijnd te blijven in de residentie. Er zijn twee accommodaties die comfortabel toegankelijk zijn voor minder validen - tijdens het reserveren eerst naar de beschikbaarheid vragen.


Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van FR-SML

geen afbeeldingen gevonden