Odalys Résidence-Club Porto Corallo M3p 66

Odalys Résidence-Club Porto Corallo M3p 66

Het zijn kleine huizen voor zes personen, smaakvol ingericht, op de begane grond met veranda of tuin. U heeft uitzicht over de zee en er is een satelliettelevisie en wasmachine.


De kleine huizen met drie kamers zijn geschikt voor zes personen met een oppervlakte van 65m2. Er is een ingerichte keukenhoek, woonkamer met een tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een stapelbed, doucheruimte en toilet, wasmachine en satellliettelevisie.

Porto Corallo (Villaputzu) is een kleine hoek van het paradijs , in de provincie Cagliari aan de oostkust van Sardinie, halverwege de havens van Cagliari en Arbatax op 70km. De appartementen omringd door begroeiing grenzen aan de zeelijn. Het fijne zandstrand van Sa Tramatsu ligt slechts 300m van de residentie, de kleine inhammen liggen slechts 50-100m verderop, eenvoudig te bereiken dus.

Attracties bij de residentie;
- winkelcentrum met bar, restaurants, pizzeria, kranten,ambachtelijke winkels, supermarkten met gebraden vlees en een slagers hoek
- snack-bar op het strand
- gratis parkeren
- Thalassotherapy centrum met sauna, Turks bad, massage en ruimte voor gewichtsheffen te betalen op locatie, open van half mei to half september
- wasserette bij de receptie te betalen op locatie
- toegang tegen extra vergoeding tot het zwembad van het resort 50-500m van de appartementen, open van half mei tot eind september, gratis ligstoelen en parasols-alleen bij het zwembad

De prijs is inclusief:
- Huisvesting
- gratis parkeren

Denk er eens over:
- Borg (contant ter plaatse te betalen). De borg zal worden terugbetaald na inventaris op de dag van vertrek.
- Toeristenbelasting ter plaatse te betalen. Toeristenbelasting wordt op dit moment niet door de gemeente meegedeeld. Dit gebrek aan informatie lijkt misschien onprofessioneel - maar het is een administratief probleem dat buiten onze competentie valt.
- Kleine huisdieren toegestaan (met supplement). * Met vaccinatiekaart vereist. De dieren moeten aangelijnd worden gehouden in de leefruimte van de residentie.
- Vaste consumptiesnelheid van water - gas en elektriciteit. Betalen / persoon / week.

Handige informatie:
- Identiteitskaart vereist (ook voor baby's) of geldig paspoort.
- Vergeet niet om voor vertrek het socialezekerheidsformulier E111 mee te brengen dat uw sociale dekking in het buitenland biedt.
- Essentiële auto: Sardinië heeft geen efficiënt openbaar vervoer.

Aanvullende informatie:
Op het strand:
- Verhuur van ligstoelen en parasols
- Verhuur van zodiacs - laser - topkat - excursies op zee - kanoën - jetski - windsurfschool
- Strandarrangement: 40 € / week (inclusief 1 parasol - 2 ligbedden gratis toegang tot waterfietsen - kano van 15/05 tot 10/06/18 en van 10/09/18)

Let op:
- De kwetsbaarheid van het Italiaanse energiesysteem is een realiteit op Sardinië. De EDF-normen zijn slechts 300 megawatt. Het is daarom niet mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Italië is niet uitgerust met kerncentrales - het risico op stroomuitval of "black-out" - gedeeltelijk in verband met klimaatwarmte - kan u ongemak opleveren. Er is geen glasvezel op Sardinië - internet is traag en wordt geconditioneerd door het weer dat soms de lijnen verstoort.
Wij willen u op de hoogte stellen van deze mogelijke ongemakken die buiten onze macht liggen.

Houd er rekening mee dat alle aanvullende services zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld als informatief en van algemene aard. We zijn niet verantwoordelijk als dergelijke wijzigingen optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Villaputzu

geen afbeeldingen gevonden