Odalys Résidence Green Village 2p 2/44

Odalys Résidence Green Village 2p 2/44

De appartementen die deze residentie vormen, zijn ontworpen met stenen gevels, omringd door prachtige tuinen, in typische mediterrane stijl en granieten rotsen van de Gallura-regio.
De appartementen, van de studio voor 2 personen tot het 2-kamer appartement voor 2/4 personen, zijn mogelijk op de begane grond met gemeubileerd terras of op de eerste verdieping met een gemeubileerde veranda. De appartementen zijn volledig uitgerust: keuken met fornuis met 4 pits, koelkast met vriesvak, magnetron en tv.

2-kamer appartement voor 2/4 personen (ca. 45 m˛):
Woonkamer met ingerichte keukenhoek
1 slaapbank voor 2 personen
1 tweepersoons slaapkamer
Doucheruimte, toilet
Gemeubileerde patio of veranda (ca. 5 m˛)
(Op aanvraag en tegen extra vergoeding: Mogelijkheid om mobiele airconditioning te hebben)

De residentie "Green Village" ligt op 500 meter van het centrum van Palau en op slechts 40 km van de luchthaven van Olbia en op 20 minuten van het eiland Maddalena. Het dichtstbijzijnde strand is op slechts 150 meter.

Tot uw beschikking in ons Residence Green Village: uitgerust zwembad, gemeenschappelijke barbecue in het hoogseizoen, wasruimte met wasmachine, speeltuin, WIFI in alle appartementen, gratis parkeerterrein, restaurant op slechts 20 meter van de woning.

Bij de prijs inbegrepen:
- Airconditioning
- Alleen water - gas en elektriciteitsverbruik van 28/03 tot 06/06 en van 19/09 tot 24/10
- Bedlinnen ALLEEN van 28/03 tot 06/06 en van 19/09 tot 24/10
- Digitale tv
- WIFI in alle appartementen
- Uitgerust zwembad
- Gratis buitenparkeerplaats
- Speeltuin voor kinderen
- Gemeenschappelijke barbecue in het hoogseizoen
- Wasruimte met wasmachine

Diversen:
- Borg (alleen contant) en toeristenbelasting bij aankomst bij de accommodatie te betalen. De borg wordt op de dag van vertrek - na inventaris - teruggestuurd. De accommodatie moet perfect schoon blijven. Anders wordt er een wettelijke som van de borg ingehouden.
De toeristenbelastingwaarde is tot nu toe niet door de gemeente verstrekt. Dit gebrek aan informatie kan onprofessioneel lijken - maar het is een administratief probleem dat buiten onze controle valt.
- Huisdieren toegelaten: up-to-date vaccinatiebewijs en tattoo nodig. Honden worden op het terrein aangelijnd gehouden.

Bruikbare informatie:
De fragiliteit van het Italiaanse energie systeem is een realiteit in Sardinië. De normen van de elektriciteitsraad zijn slechts 300 megawatt en bijgevolg is het bijvoorbeeld niet mogelijk om tegelijkertijd twee elektrische apparaten te gebruiken.
Aangezien Italië niet is uitgerust met kernenergie - kan het risico van een stroomonderbreking of een black-out die gedeeltelijk verbonden zijn aan het hete klimaat - u het lastig maken.
Wij willen u graag op de hoogte brengen van dit mogelijke ongemak - dat buiten onze controle ligt.
Let op: alle extra diensten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zullen niet aansprakelijk zijn indien dergelijke wijzigingen optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Palau

geen afbeeldingen gevonden