Odalys Pralognan La Vanoise 2p4 Le Blanchot

Odalys Pralognan La Vanoise 2p4 Le Blanchot

Het tweekamerappartement is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen en heeft een oppervlakte van 30 tot 33 m2. U vindt er een woon/eetkamer, een slaapkamer, een keukenhoek, een badkamer en een apart toilet. De woon/eetkamer en de slaapkamers zijn elk voorzien van twee bedden (of slaapbanken). De keukenhoek is voorzien van een ijskast, elektrische kookplaat, een magnetron/grill-combinatie, een vaatwasser, een waterkoker, een snelkookpan en een elektrisch koffiezetapparaat. Het bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen. Tegen betaling kunt u een extra handdoekenpakket bijboeken, evenals televisie en de eindschoonmaak. Huisdieren worden, mits gereserveerd en in bezit van een geldig inentingsbewijs, tegen betaling toegestaan. Hondenrassen zoals pitbulls zijn niet toegestaan.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Op een hoogte van 1418 meter in het hart van het Nationaal Park La Vanoise, aan de voet van de gletsjers op een schitterende plek, vindt u dit vakantiepark, vlakbij het bergdorp Pralognan la Vanoise. Het vakantiepark is bij de ingang van het skistation gesitueerd, op 400 meter van het centrum, op 200 meter van de eerste winkels en op 400 meter van de skiliften. U vindt er een receptie, een klein overdekt verwarmd zwembad (gratis), een sauna (gratis), een internetpunt (niet gratis), een wasserette en een parkeergarage (niet gratis). Gasten van het vakantiepark kunnen tegen vergoeding een geweldige tijd doorbrengen in het Olympisch zwembad met waterglijbaan en kinderbad en de Olympische ijsbaan. Het bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor een handdoekenpakket, een babykit, een huur TV en de eindschoonmaak. Huisdieren worden, mits gereserveerd en in bezit van een geldig inentingsbewijs, tegen betaling toegestaan. Hondenrassen zoals pitbulls zijn niet toegestaan.

De residentie bestaat uit twee gebouwen met elkaar verbonden door een overdekte brug - 400 meter van het centrum van het resort - 200 meter van de dichtstbijzijnde winkel. U kunt als gast gebruik maken van het gratis verwarmde binnenzwembad en sauna - verse broodjes service - wasserette tegen vergoeding - een parkeerplaats in de garage tegen vergoeding met vermelding van maximaal gewicht en hoogte van de auto - geen boxen op het dak. Tegen een vergoeding kunt u bijboeken: televisie - Wifi internet - badkamerpakket - eindschoonmaak. In het restaurant kunt u elke dag vers brood bestellen. Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen - een verschoning dient u te betalen. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding - met een huisdier per appartement en geen gevaarlijke huisdieren - mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs en tattoo - honden dient u aan te lijnen. U dient een borg te betalen bij aankomst - voor het appartement en schoonmaak en toeristenbelasting. De borg krijgt u volledig terug op de dag van vertrek na inventarisatie - mits de accommodatie perfect schoon achtergelaten wordt. Vier appartementen met twee kamers met cabine zijn geschikt voor zes personen en comfortabel toegankelijk voor minder validen - informeer naar de beschikbaarheid.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Pralognan la Vanoise

geen afbeeldingen gevonden