Odalys Pra Loup 2/3p M 6 Praroustan

Odalys Pra Loup 2/3p M 6 Praroustan

Het twee kamer appartement met tussenverdieping is geschikt voor zes personen en heeft een oppervlakte van 49m2. Er is een woon-eetkamer, balkon, badkamer met aparte toilet in bijna alle appartementen. In de woonkamer staat een gratis televisie en een tweepersoonsslaapbank. De keuken is volledig ingericht met een tweepersoonsbed en in het extra slaapgedeelte staat een teepersoonsslaapbank. De slaapkamer en extra slaapgedeelte kan worden veranderd in een vierpersoonsslaapkamer. Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. Tegen extra vergoeding kunt u eindschoonmaak en een babypakket bijboeken. Huisdieren zijn tegen een extra vergoeding toegestaan mits vermeld bij de reservering en in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs en aangelijnd.
De foto's van het interieur zijn een indicatie hoe de accommodaties zijn ingericht.

Dit vakantiepark is gelegen op een hoogte van 1500 meter op het zuidwesten, bij het skistation Pra-Loup in het zuiden van de Alpen. Het vakantiepark biedt een schitterend uitzicht op de omliggende bergen en rondom vindt u een bos van lariksbomen. Het vakantiepark bestaat uit 136 appartementen verdeeld over meerdere gebouwen van maximaal 2 verdiepingen. Het vakantiedorp bevindt zich op 800 meter van de skiliften en enkele basisvoorzieningen (kleine supermarkt, benzinestation, restaurant). U vindt er een receptie, een hal met bagageruimte, een ski-opbergruimte, een wasserette, een parkeerplaats en een gratis overdekt verwarmd zwembad (40 m2) met een terras en solarium. Tegen betaling is er tevens een sauna en een hamam en een overdekte parkeergarage (gelimiteerde parkeerplaatsen). Bij de receptie kunt u op bestelling brood en open haard hout kopen. Het bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor de eindschoonmaak en een babykit. Huisdieren worden mits gereserveerd, in bezit van een geldig vaccinatiebewijs en aangelijnd, tegen betaling toegestaan. Het skistation is gelegen tussen twee plaatsen, waarvoor u ieder half uur gebruik kunt maken van de gratis pendelbus.

Deze residentie is een ideale vakantiebestemming - slechts 800 meter van de nieuwe telecabine met tien plaatsen en een kleine supermarkt. U kunt gebruik maken van een verwarmd binnenzwembad - mits gereserveerd - verplicht badmuts - zwembroek - en  sauna en hammam tegen vergoeding mits gereserveerd. U heeft gratis Wifi internet bij de receptie - er is 1 gratis parkeerplaats per appartement buiten en binnen kunt u tegen een vergoeding een parkeerplaats reserveren - er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er is een gratis pendelbus in het resort - elke 30 minuten. Tegen een extra vergoeding kunt u handdoeken reserveren of een babypakket met bed bad en stoelverhoger of een eindschoonmaakpakket. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasserette of om een verschoning van bedlinnen vragen. Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen - verschoning is tegen een vergoeding. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding - mits aangelijnd in de residentie. Verder kunt u reserveren: verse brood en croissants - openhaardhout bij de receptie een dag van te voren. Borg: twee aparte betalingen bestaande uit appartement en schoonmaak en toeristenbelasting - beide te betalen bij aankomst. De borg krijgt u terug na de inventarisatie op de dag van vertrek of met de post. De accommodatie moet u perfect schoon achterlaten. Als dat niet zo is - wordt een deel van de borg niet terugbetaald.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Pra Loup

geen afbeeldingen gevonden