Odalys Les Mas de Haute Provence 2/3p 66

Odalys Les Mas de Haute Provence 2/3p 66

De appartementen, van het studio-appartement voor 2 personen tot het 4-kamer appartement voor 8 personen, zijn allemaal volledig uitgerust: kitchenette (magnetron en vaatwasser (behalve in studio-appartementen voor 2)), badkamer of douche met toilet, televisie (bij extra kosten) en WiFi

Geen van de appartementen is uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit

Gelegen aan de voet van de berg Lure, in de Haute Provence, op een route van heerlijk geurende lavendel, vindt u op een hoogte van 700 meter het oude pittoreske dorp Saint Etienne les Orgues. Aan de rand van het dorp vindt u het vakantiepark, bestaande uit drie gehuchten en gelegen op een terrein met veel groen. U vindt er een receptie, een onverwarmd openluchtzwembad met peuterbadje (open van half juni tot eind september), een midgetgolfbaan, een jeu-de-boules-terrein, een internetpunt (niet gratis), een restaurant, een wasserette en een gratis parkeerplaats. Voor de kinderen en jongeren zijn er afhankelijk van de leeftijd in de maanden juli en augustus verschillende clubs. Voor volwassenen worden er in deze periode ook animaties georganiseerd. Bij de huurprijs is het bedlinnen niet inbegrepen . Tegen betaling kunt u extra reserveren voor een babykit, een huur TV en de eindschoonmaak. Huisdieren worden, mits gereserveerd en in bezit van een geldig inentingsbewijs, tegen betaling toegestaan. De winkels bevinden zich op 1 km afstand.


Overdekt zwembad (mobiel koepel) - verwarmd (behalve in juli en augustus) - met kinderbad - lounge met  bordspellen - leeshoek en televisie met Wii-console - minigolf - verlichte petanque - tennisbaan - beach volleybal - Voetbalveld - kinderspeelplaats - vergoeding internet bij de receptie en wasserette (tegen betaling). Gratis - veilige - buiten parkeerplaats in de buurt van de residentie.

Deze residentie van Odalys Vacances is ideaal gelegen in de buurt van een mountainbike of fietsclub. Er is een restaurant ter plaatse.
OPMERKING: AUTO AANBEVOLEN.

- Borg: 300 € (2 aparte betalingen: appartement + schoonmaak) en toeristenbelasting te betalen op het terrein.
De borg wordt teruggegeven na de inventarisatie op de dag van vertrek of de cheque wordt vernietigd als het vertrek buiten de openingstijden van de receptie valt.
De accommodatie moet perfect schoon blijven. Anders wordt een wettelijke som van de borg ingehouden.

Huisdieren toegelaten: up-to-date vaccinatiebewijs en tattoo nodig. Honden worden binnen de woning aangelijnd gehouden.


Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van FR-LSM

geen afbeeldingen gevonden