Odalys Ile de Re Mh 4/6 Tamarins

Odalys Ile de Re Mh 4/6 Tamarins

Deze stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen (inclusief kinderen) en heeft een oppervlakte van ongeveer 27m ². Het heeft een woonkamer met een bank die kan worden omgezet in een tweepersoonsbed, twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden, en een keukenhoek met kookplaten, een koelkast, magnetron, vaatwasser, serviesgoed, potten, pannen enz. Er is ook een badkamer met een douche en een apart toilet. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Dit resort ligt op slechts 300 meter van het fijne zandstrand en op 1 km van de winkels en een supermarkt. Het ligt op een terrein van ongeveer 100 vierkante meter en beschikt over een receptie, een parkeerplaats (zonder toezicht), een sportveld en een speeltuin. Voor een toeslag kunt u een babypakket, beddengoed, handdoeken, een elektrische grill huren en/of gebruik maken van de Wi-Fi-toegang en de eindschoonmaak reserveren. Een strijkijzer met strijkplank en een stofzuiger zijn gratis beschikbaar.

Aanvullende diensten een babypakket - beddengoed - handdoeken - BBQ en schoonmaak zijn ter plaatse te betalen. let op; U heeft alleen toegang tot Wifi internet tegen betaling bij de receptie. Er is geen televisie beschikbaar en u kunt hier uw eigen televisie niet gebruiken. Een waarborgsom van € 300 moet worden betaald bij aankomst per cheque - creditcard of contant. Het zal worden teruggegeven bij vertrek na inventarisatie of per post. Als het eigendom niet in goede staat is achtergelaten - heeft de eigenaar het recht om een forfaitair bedrag af te trekken van de borg. Een toeristenbelasting van 0 - 22 € per persoon boven de 16 jaar per dag dient u ter plaatse te betalen. Huisdieren worden toegestaan voor een toeslag van 50 € per verblijf - één per gast.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Ile de Ré

geen afbeeldingen gevonden