Odalys Gordes Duplex 3p8 La Bastide Des Chénes

Odalys Gordes Duplex 3p8 La Bastide Des Chénes

Het 3 kamer appartement is in duplex stijl gebouwd, geschikt voor maximaal 8 personen en beslaat een oppervlakte van 44 m2. Op de begane grond vindt u een woonkamer, een keukenhoek, een badkamer en een apart toilet. De woonkamer is voorzien van een tweepersoons slaapbank en een eethoek. De keukenhoek is voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een vaatwasser en een ijskast. Ook op de begane grond is er een gesloten cabine met een stapelbed. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de mezzanine met 2 eenpersoonsbedden of gesloten cabine met een stapelbed.Tevens bevindt zich op de begane grond een slaapvertrek met een stapelbed. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons bed. . Bij de prijs is het bedlinnen, een gratis satelliet TV en de eindschoonmaak (exclusief keukenhoek en vaatwerk) inbegrepen. U kunt op aanvraag gratis een babykit reserveren. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor een handdoekenpakket en de eindschoonmaak voor de keukenhoek en het vaatwerk. Dit handelt u verder ter plaatse af. Huisdieren worden niet toegestaan.

Gelegen in het Provencaalse achterland, vlakbij de plaats Gordes (met de titel “ mooiste dorp van Frankrijk”) ligt het vakantiepark Les Bastides des Chênes. Het vakantiepark ligt op de flank van een berg op een domein van meerdere hectares eikenbomen. U vindt er een (niet verwarmd) buitenzwembad van 15 x 7 meter ( ligbedden tegen betaling)en een apart kinderbad, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel en een parkeerplaats. Bij de huurprijs is het bedlinnen, een gratis satelliet TV en de eindschoonmaak (exclusief keukenhoek en vaatwerk) inbegrepen. U kunt op aanvraag gratis een babykit reserveren. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor een handdoekenpakket en de eindschoonmaak voor de keukenhoek en het vaatwerk. Dit handelt u verder ter plaatse af. Huisdieren worden niet toegestaan. De plaats Gordes met winkels bevindt zich op 2 km afstand.

De borg van 500 euro kan alleen in contanten betaald worden. Er kan niet met creditcard betaald worden.Huisdieren zijn niet toegestaan!
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Gordes

geen afbeeldingen gevonden