Odalys Ferney Voltaire 2p 4p

Odalys Ferney Voltaire 2p 4p

Deze accommodatie met twee kamers is geschikt voor vier personen. Er is een woonkamer met twee slaapplaatsen, een slaapkamer met twee slaapplaatsen, een keukenhoek met elektrische kookplaten, koelkast, magnetron en afwasmachine, een badkamer met toilet. De accommodatie heeft een draadloze internetverbinding, verstelbaar airconditioning en televisie. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Gelegen in Geneve, bij de ingang van het Haut Jura nationaalpark, vindt u het mooie kleine stadje Ferney-Voltaire. Het ligt vlakbij de Zwitserse grens, slechts 6 km van het stadscentrum van Geneve en 5 km van het meer, een ideale vaknaitebestemming. Dit moderne hotel residentie met vijf verdiepingen ligt in het hart van Ferney-Voltaire Internationale Businesscentrum, 250 meter van het centrum van Ferney-Voltaire en dicht bij het openbaar vervoer en alle winkels. Faciliteiten die bij de residentie horen zijn : bar en lounge, ontbijtkamer met terras, wasserette tegen vergoeding, gratis parkeerplaats. U kunt tevens gebruik maken van het sport en ontspanningscentrum met een verwarmd binnenzwembad, spa en massagejets, een fitnesskamer en hammam.

Bed- en badlinnen - onbeperkt internetgebruik - televisie - parkeergelegenheid - toegang tot het overdekte zwembad en fitnessruimte zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een verblijf van zeven of meer nachten zijn een extra schoonmaakronde en verschoning van bed- en badlinnen bij de prijs inbegrepen. Huisdieren zijn toegestaan tegen een extra vergoeding mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs en identiteitstattoo of chip. Huisdieren zijn niet toegestaan in de ontbijtruimte. Van dit huis zijn een beperkt aantal units eenvoudig toegankelijk voor rolstoelers met aanpassingen voor minder validen. Neem contact met ons op als u informatie wilt over de aanpassingen - of deze aansluiten bij uw mogelijkheden. U kunt deze met voorkeur boeken gebaseerd op de beschikbaarheid.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Ferney Voltaire

geen afbeeldingen gevonden