Odalys Costa Paradiso 2p 44

Odalys Costa Paradiso 2p 44

Het strand aan de kust van Costa Paradiso, een† 800 hectare groot landgoed van maquis en typisch mediterraan rotsachtig terrein (in totaal meer dan 3500 verblijven) waar kleine woningen met zeezicht en met of zonder zwembaden (tussen 100m En 3km van de zee) en appartementen op de heuvels van 1 tot 3 km van de zee, met prachtig uitzicht, zijn naast elkaar gelegen.
Een auto is absoluut noodzakelijk, SardiniŽ heeft geen goed systeem van openbaar vervoer!

Het belangrijkste strand van Costa Paradiso ligt aan het einde van de baai en is alleen te bereiken via een klein voetpad met uitzicht op de zee (ongeveer 600 meter lopen).
Een gratis parkeerplaats ligt aan de voet van dit pad. Ligstoelen en parasols beschikbaar in het hoogseizoen op het strand. Andere zandige en rotsachtige kreken zijn toegankelijk vanuit verschillende plaatsen aan de kust.

Faciliteiten van de residentie:
- Krantenverkoop
- Onderwater duikcentrum (ter plaatse te betalen)
- Opblaasbare bootverhuur
- Tennis (ter plaatse te betalen)
- Privť sportclub in het wateractiviteitencentrum met ligstoelenverhuur (ter plaatse te betalen)
- Disco: juli en augustus

catering:
- Restaurants
- Pizzeria's
- Ijs
- Kruidenierswinkels
- Bars
- Kleine supermarkten

Diversen:
Borg van 100 Ä par appartement of klein huis en toeristenbelasting te betalen op het terrein (alleen contant).
De borg wordt teruggestuurd na inventarisatie - op de dag van vertrek. De accommodatie moet perfect schoon blijven.
De toeristenbelastingwaarde is tot nu toe niet door de gemeente verstrekt. Dit gebrek aan informatie kan onprofessioneel lijken - maar het is een administratief probleem dat buiten onze controle valt.
Kleine huisdieren toegelaten met een toeslag!
LET OP: Voor uw water- - elektriciteits- en gasverbruik is een wettelijk bedrag vereist: 25 Ä / week / persoon (geldig voor personen vanaf 6 jaar).
De appartementen en bungalows behoren tot particuliere eigenaars en kunnen dus anders zijn.

Overige informatie:
- Geldige identiteitskaart of paspoort (ook voor baby's) - vereist in de haven of op de luchthaven.
- Vergeet niet om vůůr het vertrek de E111-socialezekerheidsformulier te verkrijgen die de sociale zekerheid in het buitenland waarborgt.
- Auto absoluut noodzakelijk. SardiniŽ heeft geen goed openbaar vervoer.
- De gevoeligheid van het Italiaanse energie systeem is een realiteit in SardiniŽ. De normen van het elektriciteitsbord zijn slechts 300 megawatt en bijgevolg is het niet mogelijk om tegelijkertijd twee elektrische apparaten te gebruiken.
Aangezien ItaliŽ niet is uitgerust met kernenergie - kan het risico op een stroomonderbreking of een black-out die gedeeltelijk verbonden zijn met het hete klimaat - u het lastig maken.
Wij willen u graag op de hoogte brengen van dit mogelijke ongemak - dat buiten onze controle ligt.
Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Costa Paradiso

geen afbeeldingen gevonden