Odalys Autrans 3p7 Le Sornin

Odalys Autrans 3p7 Le Sornin

Dit 3-kamer appartement is geschikt voor 7 personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 58 m2. Het beschikt over een woonkamer met 2 slaapplaatsen en 2 slaapkamers, één van de twee slaapkamers met 2 slaapplaatsen (of een tweepersoonsbed) en de andere heeft 3 slaapplaatsen.
De accommodatie beschikt ook over een volledig ingerichte kitchenette met koelkast, vitro-keramische kookplaten, mini-oven en vaatwasser, evenals een badkamer met douche en een apart toilet.
Voor een extra vergoeding kunt u een televisie, babypakket, handdoekenset en/of de eindschoonmaak bijboeken. Beddengoed is bij de huurprijs inbegrepen.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

De residentie, "Le Sornin" in Autrans, ligt op 600 m van het centrum van het dorp. Het bestaat uit 4 appartementen gebouwen (zonder lift) plus een gebouw met de gemeenschappelijke ruimtes.

Verwarmd buitenzwembad - cardio-fitnessruimte - kinderspeelplaats - minigolf - sportveld met meerdere activiteiten - gratis WiFi en gratis parkeerterrein.

- Gratis activiteiten
- Buiten - verwarmd zwembad
- Fitnessruimte
- Kinderspeelplaats
- Sportveld met meerdere activiteiten
- Minigolf

GRATIS in juli en augustus
- Kinderactiviteitenclub (5 halve dagen per week)
- Adosphère (activiteiten voor tieners) voor 12 tot 15 jaar
- Activiteiten en entertainment voor volwassenen in de dag en de avond
- Onze vertegenwoordiger van Odalys staat klaar om u te helpen uw gekozen vakantiegebied te ontdekken.

- Borg (2 aparte betalingen: appartement + schoonmaak) en toeristenbelasting bij aankomst bij de accommodatie te betalen. De borg wordt op de dag van vertrek - na inventarisatie - teruggestuurd. De accommodatie moet perfect schoon blijven. Anders wordt een wettelijke som van de borg ingehouden.

- Bedlinnen inbegrepen
- Huisdieren toegelaten mits: up-to-date vaccinatiebewijs en tattoo nodig. Honden moeten binnen de residentie aangelijnd worden gehouden

- Appartement verhuur
- Beddegoed
- Gratis zwembad
- Gratis activiteiten
- Buiten parkeerplaats

Let op: alle extra diensten die ter betaling ter plaatse zijn kunnen onverhoopt zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld om informatief en algemeen te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk indien dergelijke wijzigingen onverhoopt optreden.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Autrans

geen afbeeldingen gevonden