Odalys Antibes 2p4 Olympe

Odalys Antibes 2p4 Olympe

Dit appartement met twee kamers  heeft een oppervlakte van 30-35m2 en is geschikt voor vier personen. De woonkamer heeft een tweepersoonsslaapbank, de keukenhoek heeft een 2-pits keramische kookplaat, koelkast, magnetron en afwasmachine, de badkamer heeft een douche en toilet en op het balkon staan tuinmeubels. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden die samen een tweepersoonsbed vormen. Het appartement heeft een flatscreeen televisie, airconditioning en Wifi internet. Het bed- en badlinnen is bij de prijs inbegrepen en wordt beschikbaar gesteld bij aankomst van de gasten. U kunt vragen om een verschoning tegen een vergoeding.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Antibes, een levendige stad het hele jaar door, is een van de meest beroemde resorts aan de Franse Rivièra.
De geografische locatie en geschiedenis, het oude deel van de stad en de haven, Antibes helpt om uitzonderlijke warmte en authenticiteit te bieden.
Dit is een prachtige residentie (geopend in maart 2008) met liften en een receptie, een buitenbad (niet verwarmd, afmetingen 9x4,5, geopend van april tot begin oktober), solarium en parkeergelegenheid (extra kosten). Alle appartementen hebben een balkon en gratis WiFi. Het complex ligt op slechts 15 minuten van Marineland en op 5 km van de stranden. Het ligt tussen Nice en Cannes.
Alle winkels en voorzieningen liggen op ongeveer 200 meter van het huis.Tot uw beschikking: klein - onverwarmd buitenbad (9 mx 4 - 5 m) met solarium - geopend van april tot begin oktober; gratis ontbijt - gratis flatscreen-tv / WiFi / airconditioning en parkeergarage.
Ontbijtbuffet (tegen betaling): per persoon per dag / per kind voor kinderen van 4 tot 13 jaar; gratis voor kinderen onder de 4 jaar.

Diversen:
Borg en toeristenbelasting te betalen op het terrein.
De aanbetaling wordt geretourneerd na inventaris op de dag van vertrek of per post.
De accommodatie moet perfect schoon zijn - lakens en handdoeken moeten op het bed worden gevouwen - de koelkast moet worden schoongemaakt en ontdooid. Anders wordt een wettelijk bedrag van de aanbetaling ingehouden.

Openingstijden van de receptie: dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en van 4.00 tot 20.00 uur.

Hotel formule:
- De accommodatie
- Beddengoed en beddengoed inbegrepen
- opgemaakte bedden bij aankomst
- Dagelijkse schoonmaak (behalve keuken en afwas)

Residentiële formule:
- De accommodatie
- Beddengoed en beddengoed inbegrepen
- TV - internet wifi - airconditioning
Let op: alle extra services kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld als informatief en algemeen. Wij zijn niet aansprakelijk als dergelijke wijzigingen zich voordoen.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Antibes

geen afbeeldingen gevonden