Murs 2p 66

Deze accommodaties met twee kamers zijn geschikt voor zes personen. Er is een woonkamer, een compleet ingerichte keuken, een slaapkamer en een badkamer. De accommodatie heeft een oppervlakte van 32 m2. De slaapkamer heeft twee stapelbedden. De woonkamer heeft een tweepersoonsbed. De keuken heeft elektrische kookplaten, een koffiezetapparaat, koelkast en mini-oven. D badkamer heeft een douche en wastafel. De toilet is in een aparte ruimte. De accommodatie heeft kussens en dekens beschikbaar. Er is een gemeubileerd terras. U kunt een gratis babypakket met bed, bad en stoelverhoger bijboeken. Zo kunt u ook extra diensten tegen een vergoeding reserveren zoals bedlinnen, badkamerset en eindschoonmaak. Huisdieren worden toegestaan tegen een vergoeding van 5 euro mits aangemeld tijdens de reservering en in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs, Rassen zoals pitbulls worden niet toegelaten.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.Badkamerpakket:
- badhanddoek
- kleine handdoek
- badmat
- glas
Prijs: 7,50 euro / persoon

Comfort Plus Pakket:
- opgemaakte bedden bij aankomst
- badkamerpakket
- eindschoonmaak
* Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer, worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).
Prijs: 30 euro / persoon

Gelegen midden in de prachtige natuur van de Provence met een uitzonderlijk mooi uitzicht vindt u het vakantiepark "La Jaumière". Het park bestaat uit 37 vakantiewoningen en is op 800 meter van het dorp Murs gelegen. U vindt er een bibliotheek, een tafeltennis, tafelvoetbal, sportterrein voor volleybal, basketbal en jeu de boules, mini sportterrein voor voetbal en tennis, speeltuin, wasserette, gratis WIFI ruimte, barbequegedeelte en parkeerplaats. Tevens bevindt zich hier het gemeente zwembad met kinderbad, welke in de maanden juli en augustus geopend zijn. (Er is geen toezicht!) U kunt ter plaatse brood bestellen en ophalen. U kunt gratis op aanvraag, een babykit (bed, badje, kinderstoel) reserveren. Met bijbetaling kunt u reserveren voor een lakenpakket, een badkamerpakket en de eindschoonmaak. Dit handelt u verder ter plaatse af. Voor de kinderen zijn er tijdens de schoolvakanties verschillende kinder/jeudclubs variërend in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Tevens worden er ook excursies in de omgeving en avondanimaties georganiseerd zoals spektakels enz. Huisdieren, worden, mits gereserveerd en tegen betaling toegestaan. Inentingsbewijs verplicht en hondenrassen zoals pitbulls worden niet geaccepteerd. De eerste winkelbenodigdheden zijn op 800 meter, maar de dichtstbijzijnde supermarkten bevinden zich op 17 km in Apt.

Houdt u er rekening mee dat het weekend voor twee of drie nachten - de midweek van vier nachten en de speciaal arrangement alleen beschikbaar zijn op aanvraag. Wanneer u een reservering wenst te maken voor één van bovenstaande periodes - neemt u dan eerst alstublieft contact op met Tour Operator zodat de beschikbaarheid gecontroleerd kan worden bij de eigenaar.

Dit vakantiepark is geopend van eind maart tot begin november. Extra diensten zoals schoonmaak - handdoeken - bedlinnen - schoonmaakpakket kunt u bijboeken tijdens de reservering. Tegen een extra vergoeding kunt u gebruik maken van de wasserette of een televisie huren. Er is een gratis babypakket met bed - bad en stoelverhoger beschikbaar op aanvraag. U kunt vrij gebruik maken van Wifi internet en parkeergelegenheid. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van 4.80 euro mits aangemeld tijdens de reservering en in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs. Rassen als pitbulls zijn niet toegestaan. Het zwembad is open van juni tot september. U dient een borg van 150 euro te betalen bij aankomst en toeristenbelasting: 50 eurocent per nacht/persoon (+13 jaar).Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer - worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Murs

geen afbeeldingen gevonden