Maria

CIR:017082-CIM-0016


Deze vakantiewoning ligt in een groot vrijstaand huis dat is opgedeeld in 2 appartementen. Het appartement is geschikt voor 4 tot 7 personen en bestaat uit twee verdiepingen. De woning heeft een oppervlakte van ca. 65m². De woonkamer heeft een slaapbank voor twee personen. De open keuken, die aan de woonkamer grenst, is voorzien van een 4 pits gasfornuis, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Er zijn twee badkamers die beide van een douche zijn voorzien. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers. U kunt de slaapkamers zowel via een buitentrap als via een binnentrap bereiken. De slaapkamers beschikken over twee aan elkaar geschoven éénpersoonsbedden plus een extra bed. Zowel het balkon als het terras hebben een prachtig uitzicht over de bergen en het meer.

Dit appartement ligt op een schitterend bungalowpark, dat met zijn gehele lengte aan de westoever van het Idromeer grenst. Het vakantiecomplex, onder Nederlandse leiding, is bij uitstek geschikt voor het hele gezin. Het park heeft moderne appartementen voor 4 tot 7 personen, een gezellige en goede restaurant-pizzeria, minimarket, tennisbaan en tafeltennis (niet overdekt). De gasten van dit park kunnen gebruik maken van een groot zwembad (20x10m). Vanuit het zwembad kunt u genieten van een fraai uitzicht over de bergen en het meer. Het Idromeer is vooral bij de natuurliefhebbers bekend om zijn glasheldere water, dichtbeboste hellingen, oude bergdorpjes en een prachtige omgeving die nog niet verwoest is door de tijd. Dit gebied biedt een ideale vakantie voor rustzoekers en vooral voor diegenen die zich niet aangetrokken voelen tot de overspoelde en beroemde toeristencentra. Van midden juni tot midden september is er een surfschool op het bungalowpark waar ook surfplanken gehuurd kunnen worden. Het meer heeft een natuurlijk stenen strand.

Bij de huurprijs inbegrepen: Kinderset (behalve in de zomer). Het zwembad is geopend van half mei tot half september. Badmuts is verplicht. Eindschoonmaak en  energiekosten. Bad- en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen. Bedlinnen huren €10 - 00 per persoon en wissel of zelf meenemen. De kosten van bedlinnen dienen ter plaatse te worden betaald. Kinderset €35 - 00 per week voor kinderen tot 4 jaar voor de periode 22/06 tot 06/09 (babybed - buggy and stoelverhoger). Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd worden en hun afval moet worden verzameld. De gasten van het vakantiecomplex kunnen de wasmachine en de droogtrommel gebruiken. Motorboten boven 10 pk zijn niet toegestaan op het Idromeer. Een vaarvergunning is op kantoor verkrijgbaar. Er zijn dagelijks dagbladen uit Nederland - België en Duitsland ter plaatse verkrijgbaar. Er mag gevist worden in het Idromeer. Een speciale toeristen-visvergunning is verkrijgbaar bij het postkantoor.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Tre Capitelli

geen afbeeldingen gevonden