Mandorlo

Mandorlo

De studio heeft een oppervlakte van 23m2 geschikt voor twee personen. Het ligt op de begane grond en het is mooi ingericht. In de keuken-woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank, er is airconditioning en satelliettelevisie. In de compleet ingerichte keukenhoek vindt u een tweepits fornuis en koelkast. De badkamer biedt een douche, bidet en toilet. De grote eigen buitenruimte-terras is gemeubileerd met tuinmeubilair.

De residentie is een opnieuw opgeknapt dorpje in het land van Gioiosa Marea-Messina. Het ligt genesteld tussen de heuvels, geschikt voor ontspannen in Sicilie bekend als de Nebrodi bergketen. De omgeving is een ideale plek voor rust en vrije tijd, voor kinderen en volwassenen tijdens een volledig verblijf in een benijdenswaardige omgeving van rust, privacy en veiligheid.† De residentie ligt slechts 4km van de zee, en op het complex voor gebruik van de gasten is een zwembad omgeven door het groen van het platteland met een ondiep gebied voor de kinderen. Het groene gebied op de residentie bedekt ongeveer 15000m2 ingesloten door een weelderige en geurige vallei. In het gehucht Borgo staat een elegant gebouw, goed passend in de omgeving in de lokale wijk, en omgetoverd tot een restaurant.

Bij de prijs inbegrepen; - water - elektriciteit en gas - -airconditioning - - linnenset - - compleet linnenset voor drie dagen - -gebruik van gemeenschappelijke ruimtes zoals tuinen - zwembad met solarium - woonkamer met internet en bibliotheek - -eindschoonmaak - - Wifi internet. Er is een onbeveiligde parkeerplaats bij elk appartement. Alle appartementen zijn smaakvol ingericht en er staat een kleurentelevisie - Sky televisie - compleet ingerichte keukenhoek met koelkast - gemeubileerde balkons of terrasen met parasol - tafel en stoelen.


Niet bij de prijs inbegrepen; kinderbed voor 8 euro per dag - extra bed voor 15 euro per dag - huisdieren zijn niet toegestaan-kleine huisdieren zijn bij uitzondering toegestaan voor 5 euro per dag - voor elke extra verschoning van bedlinnen en handdoeken betaalt u 10 euro per persoon - dagelijkse schoonmaak op verzoek kost 8 euro per dag -


Interne diensten; wasserette voor 8 euro - strijken voor 10 euro - ontbijt voor 6 euro per persoon - halfpension-ontbijt en diner voor 26 euro per persoon-kinderen tot vier jaar gratis en voor 5-11 jaar voor 20 euro - kamerservice 30 procent plus lijstprijs - dagelijkse schoonmaak voor 8 euro per dag.
Aankomst: 14.30-22.00 uur
Vertrek: 8.30-10.00 uur

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Gioiosa Marea

geen afbeeldingen gevonden