Madame Vacances Villas Club Royal Aquitaine 4p 6/8p

Madame Vacances Villas Club Royal Aquitaine 4p 6/8p

Uw villa met eigen zwembad is aantrekkelijk ingericht met een woonkamer van 80-95m2, geschikt voor acht personen. Er is een compleet ingerichte keuken met afwasmachine, oven, magnetron, diepvries en koelkast, wasmachine en droger in de meeste villa's. In de woonkamer staat een comfortabele slaapbank, satelliettelevisie met buitenlandse zenders en open haard. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met directe toegang tot het terras en zwembad en er is een eigen badkamer met bad en toilet. De andere twee slaapkamers dat een tussenverdieping kan zijn, bieden elk twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Er is een doucheruimte met toilet en in de meeste villa's is een extra doucheruimte en toilet. Elektriciteit en gas gebruik zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze betaalt u op locatie.

De villa's aan de kust met eigen zwembad staan aan de Atlantische oceaan omringd door dennenbossen, gelegen aan de Golf van Moliets en dichtbij de witte zandstranden. De vrijstaande of geschakelde villa's zijn gebouwd in Californische stijl met veel wit hout. Moliets is bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving liggen mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in diverse stijle zoals Amerikaanse, Landaise en Californische stijl. Bij elke villa is een eigen zwembad en er is parkeergelegenheid. U kunt ook gebruik maken van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin dichtbij Hotel du Golf.

Wilt u een bepaalde accommodatie (ligging - interieur of dergelijk) dan dient u dit door te geven bij de reservering. De kosten bedragen hiervoor 120 euro. Indien u uw voorkeur doorgeeft zonder betaling dan is het geen garantie dat er gehoor kan worden gegeven aan uw wensen. Uw accommodatie dient netjes te worden achtergelaten met de meubels op de juiste plaats. Indien uw accommodatie niet schoon is achtergelaten worden er schoonmaakkosten ingehouden op de borg. Het is verboden om objecten of materialen weg te spoelen die de afvoer van toilet - keuken of badkamer kunnen verstoppen. Eventuele gemaakte kosten voor het repareren van de afvoer bij een verstopping door objecten of materialen worden in rekening gebracht aan de huurder. Eventuele terrasmeubels dienen - wanneer u niet aanwezig bent - binnen te worden gezet. Er wordt 15-50 euro in rekening gebracht indien u een sleutel verliest. U wordt geacht de regels van de accommodatie te respecteren. Indien u een klacht heeft met betrekking tot de accommodatie dient u zich ter plaatse te melden bij de receptie. Wordt de klacht niet ter plaatse afgehandeld dan dient u bij thuiskomst Tour Operator dit direct doch uiterlijk 7 dagen na terugkomst schriftelijk mededelen. Tour Operator stuurt de klacht door naar de betreffende organisatie waar de klacht verder zal worden behandeld. Aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Moliets et Maa

geen afbeeldingen gevonden