Luxury - Two-Room Monte

Luxury - Two-Room Monte

Het luxe appartement ligt op de begane grond en bestaat uit een dubbele kamer met terras, uitzicht over de zee, woonkamer met keukenhoek, slaapbank en veranda met uitzicht over zee, badkamer. Gasten kunnen gebruik maken van fax, Wifi internet en een eigen parkeerplaats. De keuken is ingericht met koelkast, diepvries, elektrische waterkoker, koffiezetapparaat, elektrische oven. Het twee-kamer appartement heeft airconditioning, plasma televisie met satelliet en films tegen vergoeding, kluis en telefoon.

Deze residentie ligt aan de kust van Groot eiland van Favignana in Sicilie. Gasten genieten hier van het mooie uitzicht over de zee met† fascinerende zonsondergangen en zonsopgangen in deze unieke omgeving.De residentie met spectaculaire uitzichten, omgeven door de natuur, ligt in een elegante omgeving van een droomvakantie, ideaal voor het organiseren van evenementen. De appartementen zijn een mediterrane oase van ontspanning, onderdeel van het† zeereservaat† Egadi met gronden vol gevarieerde voorzieningen, die u als uniek kunt beschouwen zoals de Bull Shallows, een zeer populaire duikplek. De zee die de Egadi eilandengroep omringen is eenvoudig te bereiken. U kunt er naar toe rijden vanaf de oever of met de boot in de diepe zee. Gasten kunnen deze zee bereiken via een natuurlijke route en genieten van de zon dankzij de houten platforms op de klif en ingericht met ligbedden.Gasten kunnen een ladder gebruiken die direct leidt naar het kristalheldere water met het gegarandeerd spectakel van kleurrijke vissen en het leven onderwater. Het strand van zout biedt een unieke sensatie van warmte en contact met zout via de huid, het heeft een goede invloed op de botten. Alle appartementen vindt u op de begane grond met eigen buitenruimte. De keukenhoeken zijn compleet ingericht en de in de badkamers vindt u douches. Voor de gasten is er een eigen parkeergelegenheid.Vanaf 31mei tot 26 september is het Italiaanse ontbijt gratis, met de mogelijkheid van croissants en vers gebakken broodjes, cakes, cactusvijgen en andere vruchten. De residentie is in 2009 volledig gerenoveerd.

Bij de prijs inbegrepen ;Vanaf 1 april tot 29 mei 2015 en vanaf 26 september tot 5 november is bij de huurprijs inbegrepen; verschoning van bad- en bedlinnen - gebruik - eindschoonmaak behalve de keukenhoek.Vanaf 30 mei 2015 tot 25 september is de dagelijkse schoonmaak exclusief de keuken bij de huurprijs inbegrepen evenals verschoning van handdoeken op alternatieve dagen - verschonen van linnen-1 x gedurende de eindschoonmaak behalve de keukenhoek. Aanvullend; Italiaans ontbijtverplichte kosten;- borg van 200 eurodiensten op verzoek;-babysitter-transfer van en naar het vliegveld Palermo en Trapani-scooter - fietsen - auto's en botenaankomst vanaf 14.00vertrek tot 10.00

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Favignana

geen afbeeldingen gevonden