Le Valjoly 1p 2p

Le Valjoly 1p 2p

Dit appartement met één kamer en heeft een oppervlakte van 25m2 en is geschikt voor twee personen. Het voorziet in een woonkamer met een tweepersoonsuitschuifbed, een keuken met een kerarmisch fornuis,magnetron, koelkast en afwasmachine, badkamer met bad of douche en toilet, een terras compleet met tafel en stoelen. De ideale ligging van het vakantiepark biedt de mogelijkheid om het toeristische station Valjoly en haar omgeving te verkennen. De wijk Avesnois blijkt een bijzondere attractie voor de toeristen te zijn dankzij de landschappen met groene bossen die nog zijn overgebleven uit het voormalige bos bij kolenmijnen.

Dit park staat in een mooi natuurlijk landschap met bossen en direct aan de oevers van het meer Valjoly, niet ver van de bergen van de Ardennen. Het bestaat uit halfvrijstaande huizen met gemeubileerde terrassen. In het centrum van het park is de receptie, tafeltennis, badmintonveld, jeu de boules baan, ruitersportcentrum, kinderspeeltuin en met tuinen, allemaal op een paar minuten afstand van uw vakantiehuis.

U kunt gebruik maken van gratis parkeergelegenheid buiten en gratis toegang tot Wifi internet, alleen bij de receptie.

U kunt gebruik maken van:
- Waterparadijs 'Aquatica' - 3000m² toegewijd aan waterplezier en wellness. U heeft gratis toegang tot het aquatisch centrum. Golfslagbad en stroomersnellingen, watervallen, massagestralen, waterglijbaan, waterspeeltuin voor de kleinsten, zwembad, solarium, verwarmd buitenzwembad en peuterbad in de zomer.   
- Ontspanningsruimte met sauna, jacuzzi, hammam, tegen een extra vergoeding    
- Een uitstekend uitgangspunt voor watersport zoals windsurfen, catamaranvaren, kanovaren, waterfietsen, boottochten maken.
- Diverse activiteiten zoals fietsverhuur, midgetgolf, trampoline, acrobatiekpark.
- Een conferentie- en amusementscentrum   

Extra diensten zoals linnen - handdoeken - televisie verhuur - schoonmaak en eindschoonmaak betaalt u op locatie.


U kunt een gratis babypakket bijboeken met bed en kinderstoel indien beschikbaar. Een borg van 260 euro betaalt u op locatie en krijgt u terug binnen 15 dagen na vertrek met aftrek van eventuele reparatiekosten bij schade of aanvullende schoonmaakkosten.


Huisdieren zijn toegestaan voor 25 euro per week per dier. Heeft u voorkeur voor een bepaalde ligging - interieur - geeft dit aan tijdens de reservering - de kosten van een voorkeursreservering zijn 60 euro. Als u deze niet betaalt - is er geen garantie dat uw voorkeur wordt gehonoreerd. U dient uw accommodatie op orde achter te laten bij vertrek met het meubilair op de juiste plek. Als uw accommodatie niet netjes is bij vertrek - worden de schoonmaakkosten van de borg afgetrokken. Het is verboden om dingen door het toilet te spoelen of zaken door de afvoer via de gootsteen die een verstopping veroorzaken in het toilet - keuken of badkamer. Alle onkosten voor het repareren van deze verstopping wordt in rekening gebracht bij de huurder. Als u niet bij uw appartement bent - dient u het tuinmeubilair binnen te zetten. Het verliezen van een sleuteldeur kost u 15-50 euro. U dient de huisregels te respecteren. Als u klachten heeft over de accommodatie - kunt u dat melden bij de receptie. Als uw klacht niet behandeld wordt op locatie - kunt u Tour Operator informeren - geschreven en binnen zeven dagen na thuiskomst. Tour Operator stuurt uw klacht door naar de verantwoordelijke instantie en verder behandeld. Foto's zijn slechts een voorbeeld en zijn niet bindend.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Eppe Sauvage

geen afbeeldingen gevonden