Last Paradise

Last Paradise

Het woongedeelte beslaat een oppervlakte van 420 m2. Door de voordeur komt u de woonkamer binnen die 80 m2 groot is. Daar zijn verschillende hoekjes gecreeërd: een zithoek met een bankstel en TV, een schaaktafel met mooie schaakstukken, een open haard én een ranke tegelkachel om van het vlammenspel of de stralingswarmte te genieten. In de hoek bij de trap naar boven staan een biljart en piano. Hier, net zoals in de rest van het huis, zijn de muren behangen met voorwerpen en prenten, tekeningen, en schilderijen met voorstellingen uit vervlogen tijden. Door een schuifpui kom je op het terras aan de achterkant. Vanuit de woonkamer komt u in de moderne en compleet ingerichte keuken, die maar liefst 25 m2 groot is. Er is een formuis met vier gaspitten en een electrische oven, een magnetron, een friteuze, een koffiezetapparaat, een koelkast en een vriezer. De blauwe tegelkachel kan gebruikt worden als extra verwarming, om te bakken (een uitdaging) en om de handdoeken bij te drogen. Naast de tegelkachel is nog een eethoek, met stoelen en banken. Bovendien staat er een (slaap)bank voor twee personenin de keuken. Vanuit de keuken komt u in de eerste slaapkamer (20 m2) waarin zich twee bedden, een fauteuil en kasten bevinden. Vanuit de eerste slaapkamer komt men in de tweede "roze" slaapkamer (20 m2), waar ook twee bedden en kasten staan. Op de begane grond is een apart toilet, en een badkamer met wastafel, bad en douche. Op de verdieping bevindt zich een galerij-overloop. De vier bedden en klein ledikant zijn vanwege de open verbinding met de woonkamer niet als slaapcapaciteit meegeteld. Vanaf de galerij-overloop kom je in de derde slaapkamer (20 m2) waar zich drie bedden bevinden. Een korte schuifwand maakt het mogelijk om rechtstreeks de woonkamer beneden in te kijken. Vanuit de derde slaapkamer komt men in de vierde slaapkamer ("Het Atelier", 20 m2) die is ingericht met een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. Vanuit deze slaapkamer komt men in een badkamer met douche en wc. Vanuit de badkamer komt men de vijfde slaapkamer ("Intiem") met twee bedden. In alle kamers zijn tafeltjes en stoelen en voldoende kastruimte. De gasten die boven slapen kunnen zowel de badkamer op de begane grond als die op de verdieping gebruiken. Al met al voor een groep van 18 personen veel ruimte, waarbij je zowel samen kunt zijn als de rust van je eigen kamer opzoeken.

Dit 35 m lange vakantiehuis, in een compleet gerestaureerde boerderij, heeft werkelijk alles te bieden voor een geslaagde vakantie voor een groep van 18 tot maximaal 24 personen: nostalgie en modern comfort, actie en rust, huiselijkheid en afzondering. Je hebt een uur nodig om alles in het huis en in de grote tuin te bekijken en te ontdekken. Het vakantiehuis ligt in het zuidoosten van Tsjechië, in het midden van de driehoek Vyškov-Krom??íž-Uherské Hradišt?, in het centrum van een stil dorpje aan een weg zonder verkeer. Dit deel van Tsjechië ligt op 500 m hoogte en wordt Ch?íba genoemd. De omgeving van het vakantiehuis is heuvelachtig, soms licht glooiend, waar bossen en kleurig akkerland elkaar afwisselen. De lucht in de omgeving is heel gezond: in een straal van 15 km is geen fabriek te bekennen. Alle interessante bezienswaardigheden en activiteitencentra in de streek liggen in een straal van 40 km van uw vakantieverblijf. Drie auto kunnen op het eigen terrein veilig gepakeerd worden: één aan het begin van de tuin en twee onder de overdekte poort, die wordt gesloten met twee reusachtige deuren. Aan de weg, voor het vakantiehuis, kunnen de overige auto's in de stille straat geparkeerd worden. Niet alleen zijn de grote kamer, keuken en vijf slaapkamers een bezienswaardigheid op zich, ook de grote tuin (1/2 ha) zit werkelijk boordevol verassingen, zoals u verderop kunt lezen.

Maximaal 4 honden zijn toegestaan. De kosten bedragen 40 euro/per hond/per week.Bedlinnen - handdoeken en keukendoeken zijn standaard niet aanwezig. Deze kunt u bij de boeking bestellen en/of eigen bedlinnen - handdoeken en keukendoeken meenemen.Bij aankomst dient u de borg van 300 euro te betalen.Kosten voor Gas/Water/Elektra worden na afloop van uw verblijf verrekend met de beheerder. 70 euro aan energie kosten zijn in de prijs inbegrepen.Brandhout wordt na afloop van uw verblijf afgerekend.De beheerder kan voor u een biertapinstallatie en een vat bier regelen. Gelieve bij de boeking aangeven.De beheerder is 3x per week aanwezig i.v.m. het onderhoud van het zwembad (het zal geen invloed hebben op uw privacy).Vanaf 22:00 uur dient het stil te zijn.De woning is ideaal voor 18 personen. Er zijn echter nog 6 extra bedden aanwezig. Maximale capaciteit is dan 24 personen.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Troubky

geen afbeeldingen gevonden