Huis Zwaantje AA

Huis Zwaantje AA

De grijs gekleurde plattegrond van deze woning vindt u onder "extra foto's". Onder de trap in de hal is ruimte om sportspullen en een rek voor buitenschoenen. In de gezellig ingerichte woonkamer zijn een zit- en eethoek, een grote houtkachel (met gratis hout), een radio met Cd-speler, een TV die alleen bestemd is om Dvd's te bekijken. Er zijn verschillende spelletjes voor jong en oud zoals een sjoelbak, dartsbord (zelf pijltjes meenemen) en enkele boeken. Het keukengedeelte is voorzien van 4 keramische kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. U beschikt over een wasmachine en droogrek. Er zijn drie slaapkamers met in totaal een 2-persoonsbed, twee stapelbedden en vier 1-persoonsbedden. In de grootste slaapkamer is een "hoogslaper": een verhoging met een balustrade, waarop twee 1-persoonsbedden staan. Daar staat ook een tafelvoetbalspel. De badkamer beneden is ingericht met een wastafel, douchecabine, droogrekje boven de kachel en toilet. De badkamer boven is voorzien van een wastafel, een douchehoek met douchegordijn en toilet. De inrichting is goed afgestemd op kleine kinderen. Er zijn een aankleedkussen, babybadje op standaard, kinderbedje en -ledikantje, en een campingbedje dat als box kan worden gebruikt. Zelfs kinderbestek en -bordjes ontbreken niet. Wil je gezamenlijk iets gezelligs doen? Dat kan. Er zijn spelletjes, leesboeken, een tafelvoetbalspel (in de grote slaapkamer), en een sjoelbak. Ook is er gratis Wi-Fi internet beschikbaar. Het huis wordt verwarmd met elektrische radiatoren.

Deze vakantiewoning is de helft van een ruim opgezet dubbel huis in het natuurgebied het Reuzengebergte. De woning, met een eigen ingang, is eenvoudig en gezellig ingericht. De Tsjechische bouwstijl met ronde bogen en houten balken is nog te zien in dit voormalige hospitaal. Aan de overkant van de weg stroomt een beekje met forel. Wandel- en fietsroutes beginnen bij de deur. Bij de woning behoort een gemeubileerd terras met vuurkorf. In de zomer is er genoeg schaduw. Parkeren aan de openbare weg. De dichtstbijzijnde kleine supermarkt is in Rudník (5 min. rijden). Zeer grote supermarkten zijn in Trutnov op (20 km). De auto's kunnen geparkeerd worden voor het huis aan de straat. Geschikt voor 8, maximaal 10 personen.

Huisdieren zijn welkom na overleg vooraf.

In huis wordt niet gerookt.

Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Hoeslakens - kussenslopen en dekbedovertrekken dient u zelf mee te nemen. In de winter is er voor elk bed een extra deken.

U wordt verzocht om volgens goed Tsjechisch gebruik in huis pantoffels of huisschoenen te dragen.

U wordt verzocht om zuinig met energie - elektriciteit en verwarming om te gaan.

Op momenten van duur stroomtarief schakelen de radiatoren tijdelijk automatisch uit.

Houdt rekening met de omgeving en veroorzaak geen overlast door veel lawaai - harde muziek of ongepast gedrag.

Houdt rekening met de natuur in dit Natuurgebied en verniel geen bomen of struiken en laat geen rommel achter in de natuur.

Wij verzoeken de aanwijzingen die u in huis aantreft op te volgen.

Eindschoonmaak dient ter plaatse in Tsjechische kronen (1000 CZK) betaald te worden aan de beheerder.

Wi-Fi internet is beschikbaar - wel met trage ontvangst en beperkt MB.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Javornik

geen afbeeldingen gevonden