Hof van Aken - App. 8 & 99

Hof van Aken - App. 8 & 99

Nabij de prachtige plaats Richelle, hoog op de rotsen boven de Maas ligt deze monumentale carré-boerderij. De appartementen zijn ideaal gelegen voor een dagje uit naar het Nederlandse Maastricht of het Belgische Luik. Deze tussenwoningen zijn gerenoveerd en de karakteristieke elementen zijn goed bewaard gebleven. De appartementen liggen op de begane grond en de eerste verdieping.

Er is een gezamenlijke ruimte met wellnessgedeelte, hier bevinden zich de infrarood sauna, Finse sauna en een zonnebank, allemaal beschikbaar tegen betaling. Het is bij de eigenaar mogelijk om verschillende services bij te boeken zoals de huur van hand- en theedoeken, fietsenverhuur of het ontbijt. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine. Er is digitenne televisie aanwezig.

Op twaalf kilometer afstand vindt u de Limburgse stad Maastricht. Hier vindt u mooie bezienswaardigheden zoals de Sint-Servaasbasiliek of het Vrijthof. Twaalf kilometer zuidelijk ligt de stad Luik met gezellige winkels en barretjes, het Paleis van de Prinsbisschoppen of het indrukwekkende treinstation Luik-Guillemins. Vanaf uw vakantieverblijf kunt u ook het drielandenpunt Vaals, de Duitse stad Aachen of het Belgische Tongeren bezoeken. U geniet hier van een heerlijke en culturele vakantie nabij 3 verschillende landen.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Visé

geen afbeeldingen gevonden