Garofano

Garofano

Dit is een mooi appartement geschikt voor families of vriendengroepen die een vakantie op een boerderij willen doorbrengen. Dit is een vierkamer appartement wat maximaal geschikt is voor 10 personen. Het heeft een totale oppervlakte van 100 m2. Er zijn 3 slaapkamers, twee ervan hebben tweepersoonsbedden, de derde heeft eenpersoonsbedden. Er is ook een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. De keuken is volledig ingericht en daar kunt u eventueel koken. Buiten staan tuinmeubelen, als u van buiten relaxen of eten houdt.

U zult deze boerderij op de weg van de Adriatische Zee naar Umbro-Marchigiano Appennines vinden, op een hoogte van 880 meter boven zeeniveau, in Apecchio. Het ligt in de nabijheid van Urbino, beslist een bezoek waard, een stad vol geschiedenis en cultuur. De boerderij in Marche is onderverdeeld in 5 appartementen, verschillend van omvang. Elke appartement heeft een hal en badkamer, onafhankelijke verwarming en een weids uitzicht op de Apennijnen. Dit is een van de nieuwe boerderijen met restaurant in de Marche regio. Op slechts een paar kilometer afstand vindt u het familierestaurant waar u heerlijke lokale gerechten kunt nuttigen met hun herinneringen aan de oude smaken van het verleden. Gasten kunnen hier een rustig verblijf verwachten in de rustgevende bossen, weiden en ongerepte bergen die de boerderij omringen. U kunt gebruik maken van het mooie binnenzwembad met sauna en jacuzzi uitkijkend op een zeer mooi schilderachtig landschap. Deze boerderij is een perfecte plaats voor u als u een vakantie in de Marches zoekt in de mooie natuur van dit gebied met zijn talloze paden en kleine wegen waar u al of niet te voet, op de fiets of op de rug van een paard van kunt genieten.

Bij de prijs inbegrepen is: gas - electriciteit - satelliettelevisie - bed en badlinnen - serviesgoed - kluis - mountainbike - aparte verwarming voor elke kamer (wat wordt toegevoegd aan de dagelijkse kosten tijdens een winterverblijf) - gebruik van het zwembad en tuinmeubelen - barbecue.

Niet inbegrepen bij de prijs is: verwarmingskosten in de winter - 5 euro per m3; eindschoonmaak - 30 euro (verplicht); extra bed - 60 euro per persoon/week; verschoning van bed en bad linnen - 5 euro per verschoning.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Pesaro

geen afbeeldingen gevonden