Forges Les Eaux 3p 55

Forges Les Eaux 3p 55

Het appartement met drie kamers is geschikt voor maximaal vijf personen en beslaat een oppervlakte van 27 m2. U vindt er een woonkamer, een keukenhoek, twee slaapkamers, een doucheruimte, een apart toilet en een terras. De keukenhoek is voorzien van elektrische kookplaten, een koelkast, een oven en een elektrisch koffiezetapparaat. De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en een wastafel. De tweede slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed, een stapelbed en een wastafel. Een baby bed kan ook in de slaapkamer met het stapelbed geplaatst worden. Het terras heeft tuinmeubelair. In de vakantiewoning zijn kussens en dekens aanwezig. U kunt een gratis babypakket met bed, bad en stoelverhoger reserveren.
Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Badkamerpakket:
- badhanddoek
- kleine handdoek
- badmat
- glas
Prijs: 7,50 euro / persoon

Comfort Plus Pakket:
- opgemaakte bedden bij aankomst
- badkamerpakket
- eindschoonmaak
* Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer, worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).
Prijs: 30 euro / persoon

Gelegen in een een groene omgeving met o.a. een schitterend rosarium en een appelperserij uit de 18e eeuw is het vakantiedorp Le Milcipie gelegen. Dit vakantiedorp ligt op 900 meter van het centrum van Forges-les-Eaux in NormandiŽ en bestaat uit 60 vakantiewoningen verdeeld in kleine groepjes. U vindt er een bibliotheek, een open haard hoek, barbecuegedeelte, bar, restaurant, TV ruimte, gratis WIFI, tafeltennis, tafelvoetbal, sportterreinen voor volleybal, basketbal en jeu de boules, speeltuin, wasserette en een parkeerplaats. Direct grenzend (50 m.) aan het park, ligt het verwarmde gemeente zwembad, welke tijdens de schoolvakanties gratis is voor de gasten van Le Milcipie. Tevens kunt u tijdens de schoolvakanties ter plaatse maaltijden afhalen en komt de bakker op het park. Het restaurant serveert maaltijden in de vorm van regionale specialiteiten, themamaaltijden en dagmenu's. Tegen betaling kunt u reserveren voor een lakenpakket, badkamerpakket, Comfort plus pakket en de eindschoonmaak. U kunt op aanvraag gratis reserveren voor een babykit met bedje, badje, kinderstoel. De pakketten handelt u verder ter plaatse af. Voor de kinderen zijn er verschillende kinder/jeugdclubs afhankelijk van de leeftijd variŽrend van 3 tot 17 jaar. Voor de volwassenen worden er tevens excursies, animatie en sporttoernooien georganiseerd. De winkels bevinden zich op 900 meter afstand.

Houdt u er rekening mee dat het weekend voor twee of drie nachten - de midweek van vier nachten en de speciaal arrangement alleen beschikbaar zijn op aanvraag. Wanneer u een reservering wenst te maken voor ťťn van bovenstaande periodes - neemt u dan eerst alstublieft contact op met Tour Operator zodat de beschikbaarheid gecontroleerd kan worden bij de eigenaar.
Dit vakantiepark is open van begin april tot half september en van eind oktober tot begin november. Extra diensten zoals eindschoonmaak - bedlinnen en badkamerpakket kunt u reserveren tijdens het boeken van uw accommodatie en bij aankomst betalen. Er is een gratis babypakket beschikbaar op aanvraag. Huisdieren zijn toegestaan voor 4.90 euro per dag mits aangemeld tijdens de reservering en in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs wat u moet laten zien bij aankomst. Huisdieren die als gevaarlijk bekend staan zoals honden in categorie 1 en 2 en dieren wat geen huisdieren zijn - worden niet toegelaten.

Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer - worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Forges les Eaux

geen afbeeldingen gevonden