Ferwall

Ferwall

Catered chalet St. Anton am Arlberg

Skichalet Ferwall ligt op een absolute toplocatie in St. Anton am Arlberg. Direct bij de cabinebaan, skipiste, kinderweide, sleepjeslift en op 2 minuten loopafstand van de sfeervolle dorpskern. Direct bij skichalet Ferwall stap je de cabinebaan in die rechtstreeks toegang geeft tot het hart van het Arlberg gebied, en aan het einde van de dag ski je terug tot aan de deur van je skichalet. Een echt ski-in ski-out chalet dus!

Comfortabel skichalet in Tiroolse stijl

Dit goed verzorgde en comfortabele skichalet is in totaal Tiroolse stijl. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet en een nieuwe flatscreen televisie en er is gratis WiFi internet beschikbaar. Bijna alle kamers hebben een balkon.

Achter het skichalet ligt een grote tuin te pronken waar kinderen heerlijk in alle rust in de sneeuw kunnen spelen.

Schitterend uitzicht op de Arlberg Alpen

De woon/eetkamer heeft een gezellige Oostenrijkse sfeer met een schitterend zicht op de imposante Arlberg Alpen. De woon/eetkamer beschikt over nieuwe flatscreen televisie. Er is een ski-opbergruimte beneden in het chalet.

Je auto parkeer je gratis bij het skichalet Ferwall en hoef je gedurende de vakantie niet meer te gebruiken.

Ben je op zoek naar een catered chalet, direct bij de piste en lift en in een sneeuwzeker gebied? Dan is Skichalet Ferwall zeker iets voor jou!

prijs & beschikbaarheid

Foto's van St. Anton

geen afbeeldingen gevonden