Collonges La Rouge 2p 55

Collonges La Rouge 2p 55

Het appartement met twee kamers is geschikt voor vijf personen en heeft een oppervlakte van 43 m2. U vindt er een woonkamer met twee eenpersoonsbedden en een open haard, een kamer met een eenpersoonsbed op de begane grond en twee eenpersoonsbedden op de mezzanine. De keuken heeft elektrische kookplaten, koelkast, elektrisch koffiezetapparaat, mini-oven en een snelkookpan. Tevens is beneden de badkamer met een douche en wastafel. Het toilet kan in de badkamer zijn of in een aparte ruimte. Op de begane grond vindt u een terras met een oppervlakte van 9,5 m2 en het heeft tuinmeubelen. U kunt op aanvraag gratis een babypakket met bad, bed en stoelverhoger evenals een stofzuiger, strijkijzer en een haardroger. Tegen een extra vergoeding kunt u bijboeken; bedlinnen, badkamerpakket met handdoek, badlaken, badmat en zeep, schoonmaakpakket, eindschoonmaakpakket, comfort plus pakket met opgemaakte bedden bij aankomst. handdoeken en eindschoonmaak.. Kussens en dekens zijn beschikbaar tijdens het zomer en winterseizoen, bedlinnen is beschikbaar in het winterseizoen. Huisdieren zijn  toegestaan tegen een vergoeding mits in het bezit van een vaccinatiebewijs. Rassen als pitbulls zijn niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant. Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

Badkamerpakket:
- badhanddoek
- kleine handdoek
- badmat
- glas
Prijs: 7,50 euro / persoon

Comfort Plus Pakket:
- opgemaakte bedden bij aankomst
- badkamerpakket
- eindschoonmaak
* Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer, worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).
Prijs: 30 euro / persoon

Midden in de eikenbossen van de streek De Limousin ligt het vakantiedorp op 800 m van het middeleeuwse stadje Collonges-la-Rouge. Het park heeft 70 appartementen in de vorm van geschakelde woningen met een begane grond en een verdieping. U vindt er een receptie met toeristische informatie, gratis WIFI ruimte, bar (met terras), restaurant (periode april tot half oktober), leeshoek, TV ruimte, volleybalterrein, jeu de boules terrein, tennis, tafeltennis, speeltuin en een wasserette. Het plaatselijk zwembad in Collonges-la-Rouge is gratis toegankelijk voor de gasten van het vakantiepark en heeft een waterglijbaan, een apart kinderbad en een ligweide. (geopend in juli en augustus)U kunt ter plaatse gratis een baby-kit (babybadje en babybed) lenen en ter plaatse tevens een stofzuiger, strijkijzer en een haardroger. Tegen betaling kunt u ter plaatse regelen: een lakenpakket, een badkamerpakket (handdoek, badlaken, badmat, zeepje) , schoonmaakpakket of eindschoonmaak of een Confort plus pakket (opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, eindschoonmaak inclusief) en u kunt een barbecue huren. In de schoolvakanties is er voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar een babyclub, van 3 tot 10 jaar een kinderclub en voor de jeugd van 11 tot 17 jaar jeugdanimatie. In de zomerperiode van april tot november is de indeling van de clubs iets anders nl. een babyclub van 3 maanden tot 2 jaar, een mini-club van 3 tot 6 jaar (voor deze twee groepen is er een aparte kinderhoek), een kinderclub van 7 tot 10 jaar, jongerenanimatie van 11 tot 14 jaar en jongerenanimatie van 15 tot 17 jaar. In deze periode wordt er in de schoolvakanties voor de volwassenen iedere 2 weken een middeleeuws banket met een parade georganiseerd. Dus neem uw kostuum mee! Tevens wordt er het hele jaar iedere week een wandeling of excursie in de omgeving georganiseerd. Maar er zijn ook sportieve activiteiten zoals volleybal, jeu de boules, tennis, tafeltennis enz. 's Avonds is er tegen betaling regelmatig speciale animatie zoals een folkloristische avond, dansen, cabaret, casino en nog veel meer. Het restaurant biedt verschillende maaltijden zoals à la carte, regionale specialiteiten, themamaaltijden, dagmenu's, snacks en afhaalmaaltijden. De winkels bevinden zich op 1,5 km. in Meyssac. Huisdieren worden, mits gereserveerd, tegen betaling toegestaan. Vaccinatie (+boekje) verplicht. Hondenrassen zoals Pitbulls worden echter niet geaccepteerd.

Houd er rekening mee dat het beddengoed bij de huurprijs is inbegrepen in het winterseizoen 2016-2017.
Houdt u er rekening mee dat het weekend voor twee of drie nachten - de midweek van vier nachten en de speciaal arrangement alleen beschikbaar zijn op aanvraag. Wanneer u een reservering wenst te maken voor één van bovenstaande periodes - neemt u dan eerst alstublieft contact op met Tour Operator zodat de beschikbaarheid gecontroleerd kan worden bij de eigenaar. Dit vakantiepark is open van half april tot begin november. Extra services (linnenpakket - eindschoonmaak - en/of badkamerpakket)op te geven bij reservering en ter plaatse te betalen. U kunt gratis beschikken over een babypakket met bed - bad en stoelverhoger. Tegen een extra vergoeding kunt u bijboeken: bedlinnen - badkamerset met handdoek - badlaken - badmat en zeep - schoonmaakpakket - eindschoonmaakpakket.  Huisdieren zijn tegen een vergoeding van 4.90 euro toegestaan mits aangemeld tijdens het reserveren - en in het bezit van een vaccinatiebewijs. Rassen als pitbulls zijn niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant. Er is een algemeen zwembad - op 600 meter afstand van het vakantiepark. U dient een borg van 150 euro te betalen bij aankomst en een toeristenbelasting van 90 eurocent per nacht/persoon vanaf 18 jaar.

Wanneer u het comfort plus pakket wilt boeken is het verplicht om deze voor alle personen af te nemen. Bij een verblijf van 2 weken of meer - worden bedlinnen en handdoeken eenmaal halverwege uw verblijf verschoond (bedden worden niet opnieuw opgemaakt).

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Collonges la Rouge

geen afbeeldingen gevonden