Casa Indipendente 14 Pax

Casa Indipendente 14 Pax

Er zijn 14 slaapplaatsen, met vijf slaapkamers, drie voor twee personen en twee voor een persoon plus slaapbanken. Er zijn twee ruime en ingerichte keukens, drie badkamers waarvan twee met douche en een met bad. Er zijn twee zonneterrassen van respectievelijk 30 en 60m2, ingericht met ligstoelen, tafel en stoelen voor een diner buiten. Verder vindt u hier aparte verwarming, wasmachine, satelliettelevisie, strijkijzer en strijkplank, radio en kluis. De barbecue staat klaar voor uw maaltijd buiten.

De villa op† Ischia kijkt uit over de Golf van Napels met de Mount Vesuvius en de Amalfi kust op de achtergrond, omringd door het weelderige groen van dennenbomen en wijngaarden, achter de Epomeo berg. Het is een rustige plek om te ontspannen maar op het zelfde moment dicht bij de belangrijke toeristishe centra.

Bij de prijs inbegrepen; energie kosten - kleine huisdieren - kinderbed - gebruik van de wasmachine - gebruik van de keukenhulpmiddelen

Niet bij de prijs inbegrepen; bedlinnen - handdoeken en keukenhanddoeken voor 8 euro per persoon - eindschoonmaak voor 40 euro per appartement voor vijf personen - 70 euro voor appartement voor zeven personen - 110 euro voor aparte villa - verwarmingskosten naar verbruik.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Ischia

geen afbeeldingen gevonden