Cannes Villa Francia S4/5p Eco

Cannes Villa Francia S4/5p Eco

Studio Standaard-Eco voor 4/5 personen

Accommodatie:
1 woonkamer, 1 slaaphoek, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc.
Woonkamer met 2 slaapbanken, waarvan 1 met een uitschuifbed (voor kinderen) en 1 slaaphoek met stapelbed.
Badkamer is voorzien van een bad en toilet.
Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.
Oppervlakte ongeveer 23 m²

UW ACCOMMODATIE
Bad
Balkon of terras
Koffiezetapparaat
Individuele kluis (tegen betaling)
Elektrische kookplaat
Oven
Vaatwasser
Televisie met nationale en internationale zenders

Residence Cannes Villa Francia ligt midden in een woonwijk van Croix des Gardes op 800m van het strand en 2km van het centrum van Cannes en de Croissette, met uitzicht over de Lérins eilanden.

De Residence is gewaardeerd met het Green-Key label en biedt eco-appartementen in pastelkleuren. Een aantal woningen heeft uitzicht over de zee.

De tuin is aangelegd met mediterrane beplanting en biedt 2 buitenbaden die geopend zijn van april tot half oktober. Het terras is voorzien van zonnestoelen (tegen betaling tussen half juni en half september) en parasols om zo optimaal van de Franse zon te genieten. Voor de kinderen is er een apart peuterbad en een speeltuin.

Geniet van:
Cannes en zijn Croisette, de parel van de Franse Riviera met een mild en zonnig klimaat.
De Residence biedt een panoramisch uitzicht over de zee en ligt midden in een prachtige mediterrane tuin.
De zwembaden zijn open van april tot half oktober.

-Het restaurant en de bar zijn vanaf 2 maart tot en met 29 maart 2015 gesloten op de dinsdag en woensdag - de snackbar is deze gehele periode gesloten. De snacks kunnen wel opgehaald worden in het restaurant van donderdag tot en met maandag.
-Het restaurant en bar zijn vanaf 5 januari tot en met 15 februari 2015 gesloten op de dinsdag en woensdag - de snackbar is deze gehele periode gesloten. De snacks kunnen wel opgehaald worden in het restaurant van donderdag tot en met maandag.+ Voor 4 tot 8 persoonsbungalows is een borg van € 150 - - verplicht per bungalow

+ Voor 10 tot 12 persoonsbungalows is een borg van € 300 - - verplicht per bungalow

+ Wij verzoeken u bij eventuele correspondentie uw reserveringsnummer te vermelden

+ Bedlinnen zijn verplicht om te huren

+ Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen.  

+ Hand- en theedoeken kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie.

+ Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Keukenlinnen uit één theedoek en één keukendoek.

+ Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dient toeristenbelasting en bedlinnen te worden betaald.

+ Indien u een hond meebrengt dan is het niet toegestaan om deze alleen achter te laten in de gehuurde accommodatie in verband met eventuele vernieling van het meubilair. Het is ook niet toegestaan om een hond in een zogenaamde hondenbench alleen achter te laten in verband met het mogelijk kunnen veroorzaken van geluidsoverlast.

+ Let op: een huisdier/hond is niet in alle accommodaties toegestaan. U dient uw huisdier ALTIJD aan te melden tijdens het reserveren.

+ Wij attenderen u erop dat er op Landgoed het Grote Zand bungalows zijn welke rookvrij zijn - maar ook bungalows waar roken is toegestaan. Indien u hierin geen voorkeur aangeeft kunt u in beide situaties ingeboekt worden.

+ Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren of zoekgeraakte eigendommen - schade aan eigendommen c.q. persoonlijk letsel opgelopen tijdens uw verblijf op Landgoed het Grote Zand.

+ Barbecueën is op het terrein niet toegestaan i.v.m. de omliggende natuurgebieden en het bosrijke gebied waarin het landgoed is gelegen. Elektrisch barbecueën is wel toegestaan.+ Indien uw bungalow over internet beschikt kunt u tegen betaling hiervan gebruik maken. De kosten dient u te voldoen bij de receptie.

+ Aan de rand van het park worden momenteel enkele woningen bijgebouwd. Het beheer van het park zal alles in werking stellen om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Cannes

geen afbeeldingen gevonden