Camping Le Pil-Koad

Camping Le Pil-Koad

De stacaravan van het type IRM Super Mercure heet hier een 'cottage' en biedt aan maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen ruimte. Woonoppervlakte 29 m². Indeling: woongedeelte met zit/eethoek, die is om te bouwen tot een extra slaapplaats voor 2 kinderen. Compleet ingerichte keuken. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer, toilet en verwarming.

Gaat u kamperen in Bretagne, dan is camping Le Pil-Koad een echte aanrader. Douarnenez ligt op het schiereiland Cap Sizun, de zuidwestelijke kaap bij Quimper. Het viersterren kampeerterrein met prachtige beplanting biedt rust en ruimte en afgebakende staanplaatsen met of zonder schaduw. De camping verhuurt ook stacaravans en chalets. Le Pil-Koal ligt op maar 2 kilometer van de Atlantische kust.

Camping Le Pil-Koad heeft een verwarmd zwembad (26° C) en kinderen kunnen lekker spelen op het speelterrein of in de speelzaal (video games, tafelvoetbal). Bovendien is er een miniclub waar de kleintjes kunnen knutselen, zingen, dansen en schatzoeken! Daarnaast organiseert de camping diverse sporttoernooien, zoals tafeltennis, tennis, badminton en voetbal. Er zijn prima voorzieningen zoals een supermarkt, pizzeria, fietsverhuur en zelfs een bibliotheek! 's Avonds is er karaoke, disco en...eieren gooien: Bretonse humor!

In de omgeving kunt u genieten van de ruige, Bretonse kuststreek tijdens wandelingen of fiets- en mountainbiketochten. Andere leuke trekpleisters zijn het stadje Douarnenez met zijn drie havens, de stad Quimper (op 28 km van de camping) en het middeleeuwse dorp Locronan.
De zuidkust van Bretagne heeft een erg hoog aantal zonuren per jaar, vergelijkbaar met de Côte d'Azur!

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Douarnenez

geen afbeeldingen gevonden