Camping Domaine d'Arnauteille

Camping Domaine d'Arnauteille

O'Hara O'Phea 734
Stacaravan van het type O'Hara O'Phéa 734 voor maximaal 4 personen.
Woonoppervlak 29 m². Indeling: woongedeelte met zit/eethoek. Twee slaapkamers, een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Aparte ruimte met toilet. Buiten heeft u een ruim, houten terras.

De camping op Domaine d’Arnauteille in Montclar in de Aude (Languedoc-Roussillon, Zuid-Frankrijk) is een bijzonder mooi gelegen, groene camping die erg geschikt is voor natuurliefhebbers en families met wat jongere kinderen. Door de hoogteverschillen van het terrein heeft u een prachtig uitzicht op het werkelijk adembenemende omringende landschap.

Op de voormalige boerenhoeve heerst een weldadige rust en proeft u de echte natuursfeer. De camping heeft het groene, Franse label van de Sites & Paysages de France. Het is een waar paradijs voor tentkampeerders, maar ook caravans kunnen terecht op mooie, ruime plekken. Ook zijn er leuke stacaravans voor maximaal 4 en voor maximaal 5 personen te huur. Er is een restaurant met gezellig terras en ook is er sfeervol afgewerkt, nieuw sanitair in een prachtig gebouw in Romeinse stijl. In het zwembad met Romeinse zuilen en een aantal baden, ook voor de kleintjes, zullen de kinderen het prima naar hun zin hebben.

Voor meer waterpret gaat u kanoën op de rivier de Aude of naar de Middellandse Zeestranden (zo’n 90 km). De ‘Club Enfants’ verzorgt in het hoogseizoen veel activiteiten voor de kinderen. Een bezoek aan het ommuurde, middeleeuwse Carcassonne is echt een aanrader! U bent hier in de Pays Cathare, met tientallen burchten en kastelen van de Katharen. In het hoogseizoen zijn er shows en festivals met middeleeuwse ridders.

Hond toegestaan Extra tentje toegestaan Kussens aanwezig Dekens aanwezig Handdoeken niet aanwezig

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Montclar

geen afbeeldingen gevonden