Bungalow de Mast 5p

Bungalow de Mast 5p

Deze bungalow ligt vlakbij het Prinses Margrietkanaal, en biedt plaats aan zes personen. De ruime woonkamer is smaakvol ingericht en voorzien van centrale verwarming.

De keuken is uitgerust met o.a. een magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, en alles wat bij een complete keuken behoort.

Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee kamers zijn voorzien van elk twee 1-persoonsbedden met dekbedden. Er is één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer is ingericht met een douche en wastafel. Het toilet is apart.

Vanaf uw gemeubileerde terras met parasol kunt u genieten van de voorbijvarende schepen. Auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats.

Bij te boeken:
- beddenopmaakservice bij aankomst
- kinderbed
- kinderstoel
- bootaanlegplaats


Het recreatiecentrum Bergumermeer doet zijn naam eer aan. Het is een prima vertrekpunt voor al uw recreatieve tochten door Friesland en over de Friese meren. Het park ligt aan het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer waar u heerlijk kunt vissen. Goed nieuws voor liefhebbers van fietsen en wandelen: het park ligt aan een fietsknoopuntennetwerk.

Het park heeft uitgebreide mogelijkheden om een heerlijke vakantie door te brengen. "Jonas en de Walvis" is een water- en speelparadijs, dat voor u gratis toegankelijk is. Binnen is een grote waterspeeltuin, een groot zwembad met een superlange glijbaan, een apenkooi voor de klauteraars, een luchtkussen van de springertjes, en een pannenkoekenrestaurant voor de hongerige magen. In het a la carte restaurant “Klein Zwitserland” wordt het hele jaar door geserveerd, en natuurlijk ook patat!

Buiten zijn een all-weather sportveld en tennisbaan, twee heerlijke zandstranden, een speeltuin, een midgetgolfbaan, een kinderboerderij, en nog veel meer om je te vermaken.
De eigen haven is een prima vertrekpunt om per (gehuurde) motorboot, zeilboot of sloep kennis te maken Friesland en de Friese meren. U zult genieten van de schitterende Friese dorpen en weidse landschappen. In het hoogseizoen staan goed opgeleide zeilinstructeurs klaar om u de kneepjes van het zeilen bij te brengen.

In deze geweldige entourage ligt uw vakantiewoning, die van alle gemakken is voorzien.

- De borg voor een slagboompasje bedraagt € 20 - 00.
- Borgen voor vakantieverblijf - bootverhuur e.d. worden bij aankomst voldaan door middel van het invullen van een machtigingskaart. U dient ter controle van het bank- of gironummer uw pasje te laten zien.
- Poezen en katten zijn niet toegestaan. Honden mogen niet alleen achter gelaten worden in de vakantieverblijven.
- Bezoekers van onze gasten zijn tegen betaling welkom. Zij dienen zich bij de receptie te melden. Het plaatsen van tentjes bij het vakantieverblijf is niet toegestaan.
- Open vuren zijn verboden. Barbecueën is toegestaan - mits gebruik wordt gemaakt van een daarvoor bestemd apparaat en twee emmers water gereed worden gehouden. Het gebruik van vuurkorven is niet toegestaan.
- Tussen 24.00 uur en 07.00 uur dient het rustig te zijn. Gedurende dit tijdvak is het niet toegestaan zich met gemotoriseerd voertuig op het terrein te verplaatsen.
- In het zwem- en speelparadijs is geen toezicht.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Sumar

geen afbeeldingen gevonden