Brunelle

Brunelle

Catered chalet St. Anton am Arlberg

Skichalet Brunelle ligt net naast piste nummer 24 die naar de ‘high speed’ Nasserein gondelbaan voert en is daarmee te bestempelen als een ski-in chalet. Deze gondelbaan brengt je direct in het Gampen/Kapall skigebied, het hart van de fenomenale Arlberg. De ski’s bind je onder op zo’n kleine 70 meter van het skichalet en je gaat zo op deze zeer gemakkelijke glooiende afdaling naar de Nasserein gondelbaan. Zo kun je, als je dat wil, iedere dag als eerste bij de lift zijn.

Ondanks dat St. Anton een zeer populaire plaats is kent de vlakbij het skichalet gelegen Nasserein gondelbaan bijna geen wachtrijen en dat is toch wel heel lekker. Het gezellige centrum waar je een super après-ski kunt beleven is dichtbij. Ben je niet zo’n loper en hou je van gemak, dan stopt direct bij het skichalet de gratis bus.

Wil je heerlijk rustig op een aangename en unieke locatie waar je op de imposante bergkammen en de met veel sneeuw bedekte Arlberg vallei kijkt je wintersport doorbrengen en ook nog eens snel toegang hebben tot de skilift, skipiste en het bruisende centrum? Dan bieden wij je deze voor St. Anton bijzondere gelegenheid.

Een Tirools huis met een hartelijke chaletstaf

Je zal in jouw skichalet door je eigen chaletstaf hartelijk en warm met een heerlijk drankje en hapje worden ontvangen. Het uitstekend verzorgde skichalet met een buitenkant die de look heeft van een typisch Tirools huis en waar je als je een stap over de drempel zet je meteen het gezellige en warme thuis gevoel krijgt is daarmee een ideale plek voor een heerlijk verblijf met familie of met vrienden. Een vrijstaand huis dat ruim van opzet is.

Verbouwd zomer 2016

In de zomer van 2016 wordt het een en ander verbouwd en wordt er een aantal slaapkamers toegevoegd aan het chalet. Zo ook wordt de woonkamer en eetkamer onder handen genomen. Hier zijn nog geen nieuwe foto's van. De foto's die nu zichtbaar zijn, betreffen de voorgaande situatie. Neem van ons aan, het wordt er alleen maar mooier en beter op.

Terras op het zuiden met panoramisch uitzicht

Aangrenzend aan de woonkamer is er een zonnig terras op het zuiden en heb je een indrukwekkend panoramisch uitzicht op onder andere de off-piste afdalingen van de Hinter Rendl. Schenk hier gezellig een wijntje in, terwijl je heerlijk van het winterzonnetje geniet.

Catered chalets in St. Anton am Arlberg is verblijven op een top bestemming in het grootste en meest sneeuwzekere skigebied van Oostenrijk.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van St. Anton

geen afbeeldingen gevonden