Bilo 44

Bilo 44

In de woonkamer staat een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden plus een tweepersoonsslaapbank en een extra eenpersoonsbed. Alle accommodaties zijn voorzien van verwarming en airconditioning, aan te passen aan de bezoeker en geprogrammeerd door tijden; van 13.00 tot 16.00 en vanaf 19.00 tot 7.00, een kluis, directe telefoonlijn, televisie met satelliet en digitaal, armaturen met dubbele beglazing voor een thermaal en akoestische isolatie, orthopedische bedden, keukenhoek met fornuis-oven-koelkast met vriesvak, badkamer met haardroger en hydro massage douche cabine.

De residentie ligt aan de zuidwest kust van Sicilie, in het centrum van Triscina, een klein dorp aan de kust van Selinunte, in een regio rijk gevuld met tradities en archeologische getuigenissen, slechts 4km van de kust van het archeologische park Selinunte, het grootste archeologische park van Europa. Het landgoed ligt prachtig vanaf de talloze archeologische en natuurlijke bezienswaardigheden, onder andere bij de belangrijkste van Sicilie met de auto, het biedt toegang tot de goudgele zandstranden voor eigen gebruik in de zomer overlopend in een kristalheldere en nog ongerepte zee.

Bij de prijs inbegrepen; bed- bad- en keukenlinnen ; gebruik van energie ; clubkaart-actief vanaf 13/06 to 13/09 - inclusief amusement voor volwassenen en kinderen - de miniclub is 6 uur per dag - beide dag en nacht amusement - zelfs op het strand - sportieve en culturele evenementen - met shows en feesten op het strand - softsport wedstrijden van 09.00 tot 19.00 (1 parasol - 1 bed en twee ligstoelen voor elke kamer of appartement) en gebruik van het kinderzwembad evenals windsurflessen - kano varen - water aerobics - zumba fitness lessen - aerobic klassen - gymnastiek en Latijn Amerikaanse dans lessen - boogschieten. Bij de kaart inbegrepen is ook waterfietsen - eigen gratis parkeergelegenheid - tafeltennis - jeu de boules - speeltuin voor kids vanaf 22/03 tot 29/11 kinderzwembad (7.50 x 3.50 m)-strandservice-waterfiets-boogschieten-kano varen-windsurfen-strand volleyball- mini club-Disco en Latin American dansen-ruimte voor shows en spelen vanaf 13/06 tot 13/09. NIet bij de prijs inbegrepen; wasserette - restaurant geopend vanaf 13/6 tot 13/9. bij de service is een set menu inbegrepen met voorgerechten - hoofdmaaltijd met de keus gebaseerd op vlees of vis - groentes en fruit - drie keer per week - inclusief Siciliaanse zoetigheid. Water en wijn is bij de prijs inbegrepen en er is tafel service. Er is airconditioning in het restaurant en u heeft een prachtig uitzicht over de zee; borg met telefoon is 200 euro - zonder telefoon 100 euro. De borg krijgt u terug na de gebruikelijke controle aan het einde van uw verblijf.† Er is transfer service naar het station - haven en vliegveld. verwarming en airconditioning 24 uur per dag kost 5 euro per dag per kamer - 15 uur per dag is bij de prijs inbegrepen. 20 euro eenmalig - excursies naar Favignana - Levanzo - Selinunte - Castelvetran en andere bestemmingen. Op verzoek wordt de prijs bepaald gebaseerd op het aantal bezoekers. Transfer op verzoek wordt de prijs vastgesteld gebaseerd op het aantal passagiers en op de route vanaf de haven - station of vliegveld. Naar het vliegveld† Palermo of Trapani is de zelfde prijs.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Triscina

geen afbeeldingen gevonden