Bilo 22

Bilo 22

Er staat een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden plus een eenpersoonsbed in de woonkamer. Alle accommodaties zijn ingericht met verwarming en airconditioning, de klant kan deze verstellen en programmeren op tijden vanaf 13.00 tot 16.00 en vanaf 19.00 tot 7.00, kluis, directe telefoonlijn, televisie met satelliet en digitaal, armaturen met dubbel glas voor thermale ne akoestische isolatie, orthopedische bedden, keukenhoek met fornuis-oven-koelkast- diepvries, badkamer met haardroger en hydro massage douche cabine.

De residence ligt aan de zuidwest kust van Sicilie, in het centrum van Triscina, een klein dorpje aan de kust bij Selinunte, een regio met traditie en archeologische getuigen, slechts 4km van de kust van de archeologische vindplaats Selinunte, het grootste archeologische park van Europa. Het landgoed ligt op een uitstekende locatie vanwaar u eenvoudig de talloze archeologische en natuurlijke bezienswaardigheden kunt bezoeken, de belangrijkste vindt in west Sicilie met de auto te bereiken, met directe toegang tot de goudgele zandstranden voor eigen gebruik in de zomer, met aansluitende helder water van de ongerepte zee.

Bij de prijs inbegrepen; bed- bad- en keukenlinnen ; gebruik van energie ; clubkaart-actief vanaf 13/06 to 13/09 - inclusief amusement voor volwassenen en kinderen - de miniclub is 6 uur per dag - beide dag en nacht amusement - zelfs op het strand - sportieve en culturele evenementen - met shows en feesten op het strand - softsport wedstrijden van 09.00 tot 19.00 (1 parasol - 1 bed en twee ligstoelen voor elke kamer of appartement) en gebruik van het kinderzwembad evenals windsurflessen - kano varen - water aerobics - zumba fitness lessen - aerobic klassen - gymnastiek en Latijn Amerikaanse dans lessen - boogschieten. Bij de kaart inbegrepen is ook waterfietsen - eigen gratis parkeergelegenheid - tafeltennis - jeu de boules - speeltuin voor kids vanaf 22/03 tot 29/11 kinderzwembad (7.50 x 3.50 m)-strandservice-waterfiets-boogschieten-kano varen-windsurfen-strand volleyball- mini club-Disco en Latin American dansen-ruimte voor shows en spelen vanaf 13/06 tot 13/09. NIet bij de prijs inbegrepen; wasserette - restaurant geopend vanaf 13/6 tot 13/9. bij de service is een set menu inbegrepen met voorgerechten - hoofdmaaltijd met de keus gebaseerd op vlees of vis - groentes en fruit - drie keer per week - inclusief Siciliaanse zoetigheid. Water en wijn is bij de prijs inbegrepen en er is tafel service. Er is airconditioning in het restaurant en u heeft een prachtig uitzicht over de zee; borg met telefoon is 200 euro - zonder telefoon 100 euro. De borg krijgt u terug na de gebruikelijke controle aan het einde van uw verblijf.† Er is transfer service naar het station - haven en vliegveld. verwarming en airconditioning 24 uur per dag kost 5 euro per dag per kamer - 15 uur per dag is bij de prijs inbegrepen. 20 euro eenmalig - excursies naar Favignana - Levanzo - Selinunte - Castelvetran en andere bestemmingen. Op verzoek wordt de prijs bepaald gebaseerd op het aantal bezoekers. Transfer op verzoek wordt de prijs vastgesteld gebaseerd op het aantal passagiers en op de route vanaf de haven - station of vliegveld. Naar het vliegveld† Palermo of Trapani is de zelfde prijs.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Triscina

geen afbeeldingen gevonden