Big Bay - 0825

Big Bay - 0825

Het is een bijzondere accommodatie met eigen zwembad is geschikt voor 8-9 personen gelegen in Badia Gran (Llucmajor), in een hele rustige wijk tussen de zee en de golfbaan.  
Het huis heeft vier slaapkamers. Alle kamers zijn ruime tweepersoonskamers en hebben uitzicht over het terras of het zwembad. Drie kamers zijn ingericht met airconditioning. Er zijn twee badkamers, compleet ingericht en vernieuwd. Voor de negende gast staat er een opklapbed in de woonkamer.  
In de ruime woonkamer staan twee comfortabele banken. Hier kunt u perfect ontspannen, televisie kijken surfen op internet met Wifi of een boek lezen. Tijdens een kille dag kunt u de open haard aansteken. In de eetkamer staat een grote tafel en stoelen voor iedereen, hier kunt u samen eten.  
De aparte keuken is ingericht met alle keukenvoorzieningen en elektrische apparaten die u nodig zou kunnen hebben tijdens uw verblijf.  
Er is een groot terras van 90m2 aan de achterkant van het huis, direct naast het zwembad. Er is een gemeubileerde veranda waar u kunt profiteren van het mooie weer op Mallorca en genieten van buiten dineren en ontbijten. Er is een zwembad met zout water, voor eigen gebruik. Daarnaast staan er ligstoelen klaar, hier kunt u zonnebaden. U kunt twee auto's parkeren niet ver van het huis.  
U ervaart de rust van de omgeving; het is een ideale plek voor een zomervakantie en vakantieplezier op Mallorca. Cala Blava strand ligt 7,8km verderop en Maioris golfbaan ligt 4,5km verderop.
In Badia Gran stadswijk vindt u alle voorzieningen en diensten zoals supermarkt, gezondheidscentrum, bars, restaurants, winkels, etc. Deze stadswijk is bekend vanwege de hoge kwaliteitshuizen en de goede locatie, dichtbij Palma, de hoofdstad op het eiland.   
Met de auto rijdt u in 15 minuten naar Palma, met de vele culturele en toeristische routes.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van LLucmajor

geen afbeeldingen gevonden