Be Vakantiewoning 2** 6 Pers.

Be Vakantiewoning 2** 6 Pers.

Het chalet, geschikt voor 4 tot 6 personen, bestaat uit een woon-eet gedeelte, een keuken, drie slaapkamers en een badkamer. In het woon-eetgedeelte vindt u een zit-/ eethoek met banken, een tafel, kastjes en TV. U kunt draadloos internetten via Hotspots van KPN (tegen betaling). De keuken is ingericht met een waterkoker, een koffiezetapparaat, een vierpits gasfornuis en een koelkast. Twee slaapkamers hebben elk twee 1-persoonsbedden. In de derde slaapkamer staat een stapelbed. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet. Het chalet wordt verwarmd met de warme lucht van een gas gestookte moederkachel (ringverwarming). De was kunt u doen in de wasserette op het park.De uitvoering/inrichting/indeling van de woningen van dit type kan onderling verschillen.

Dit mooie chalet staat op een familiepark op de Veluwe, tussen Ede en Lunteren. Samen met een aantal andere chalets ligt het vooraan het park, dichtbij de voorzieningen. Het is geschikt voor 4-6 personen. Bij de stacaravan ligt een tuin met terras en een parkeerplaats waar u één auto kwijt kunt.Het familiepark heeft vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het verwarmde openlucht zwembad of op het recreatieterrein. Met behulp van hotspots kun u draadloos het internet op.In de directe nabijheid treft u landelijk bekende natuurgebieden als de Ginkelse Heide met zijn schaapskudde, het Wekeromse Zand met zijn heuvelrijke zandverstuivingsgebied en niet te vergeten het Nationaal Park "de Hoge Veluwe" met zijn spectaculaire flora en fauna.Met dit chalet op juist deze plaats staat niets een heerlijke vakantie meer in de weg.

De servicekosten bestaan uit: bedlinnen - overheidsheffing en schoonmaakkosten.Er is bij de receptie een pinapparaat aanwezig. Het is mogelijk om met creditcard te betalen.  - Biljetten van € 100 - 00 - € 200 - 00 en € 500 - 00 worden op het park niet geaccepteerd.Wij verzoeken u bij eventuele correspondentie uw reserveringsnummer te vermelden.De borg dient bij aankomst uitsluitend per eenmalige machtiging te worden voldaan.Bij het aanwezige kinderbedje is geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen. Als u bij aankomst uw bed al opgemaakt wilt aantreffen - kunt u bij boeking voor "Beddenopmaakservice" kiezen.Bij een verblijf langer dan één week - dient voor de extra periode per week of gedeelte daarvan ter plaatse 3 Euro afvalbijdrage betaald te worden.Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren of zoekgeraakte eigendommen - schade aan eigendommen c.q. persoonlijk letsel opgelopen tijdens uw verblijf in het park.Huisdieren zijn welkom - maar wel op aanvraag omdat niet alle accommodaties geschikt zijn voor huisdieren.Een aantal woningen binnen het type woning dat hier is weergegeven - beschikt mogelijk over extra faciliteiten. Tijdens het boeken van dit type woning krijgt u de mogelijkheid om (enkele van deze) extra faciliteiten bij te boeken. De voorkeurs-/essentiekosten bedragen eenmalig € 15 - -.Badlinnen en keukenlinnen zelf meenemen of op het park te huren (huren kunt u bij boeking opgeven).

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Ede

geen afbeeldingen gevonden