Appartement de Brinken II

Appartement de Brinken II

Dit mooi ingerichte appartment in Meppen is uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. Vanuit dit appartement loopt u direct een schitterend natuurgebied in. Dit appartement in Drenthe bevindt zich op de begane grond en is op een groot en mooi aangelegd grondstuk gelegen. Het appartement beschikt over een eigen ingang, een woonkamer met een volledig ingerichte open keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met een douche en toilet. Het appartement is voorzien van een eigen terras met tuinmeubelen. Direct naast het grondstuk ligt een speeltuin. Er is een ruime parkeergelegenheid en fietsen kunnen in de schuur geplaatst worden. Hier is tevens een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De omgeving van dit appartement in Meppen heeft zeer veel te bieden. Meppen ligt aan de rand van natuurgebied de Mepperdennen en is een nostalgisch brinkdorp met vele verhalen. In dit geliefde dorp, met prachtige rietgedekte boerderijen, zijn tevens diverse restaurants en een bushalte aanwezig. Geniet ook van de Drentse gemoedelijkheid in de schilderachtige dorpen Oud-Aalden, Zweeloo, Wezup, Benneveld en Gees. Deze rustige omgeving leent zich uitstekend voor schitterende wandelingen en fietstochten door verschillende bosrijke natuurgebieden. Bezoek vanuit dit appartement de diverse markten, beeldentuinen, ateliers en galerieŽn, waar u oude ambachten en kunst kunt bewonderen.

Voor een dagje winkelen kunt u naar Emmen (15 km.), Assen (35 km.) of Groningen gelegen op 50 km. afstand. Andere interessante attracties en bezienswaardigheden in de buurt van dit appartement zijn WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Monumentendorp Orvelte, Kamp Westerbork, Drents Museum in Assen, Veenpark in Barger-Compascuum, Hunebedcentrum in Borger, Boomkroonpad-Hondsrug, Planetron in Dwingeloo en Nationaal Park Dwingelderveld.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Meppen

geen afbeeldingen gevonden