Appartamento A2

Appartamento A2

Er zijn twee of vier slaapplaatsen, ongeveer 45 m2. Het is een appartement met terras, verdeeld over twee verdiepingen. Het bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer, een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank, keukenhoek, sateliettelevisie, airconditioning, badkamer met douche en tuinmeubilair. Parkeergelegenheid is vlakbij. Ligging: Groene zone en Fiordi zone.


SPECIALE KORTING:
Als u een van de vakantiehuizen boekt tussen 13.04 - 22.06.2019 of tussen 31.08 - 30.09.2019, is de huurprijs inclusief gratis gebruik van fietsen en strandservice.
Het faciliteiten van het strand zijn beschikbaar tussen 18.05-08.09.2019.


Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
Het eiland Albarella is verbonden met het vaste land met een brug in het Po Delta park tussen Chioggia, 30 km, en Comacchio, 45 km, in de gemeenschap Rosolina in de provincie Rovigo. Het prive eiland Albarella is 5 km land waar u ontspannen kunt genieten van uw vakantie en uw favoriete sporten zoals golf, paard rijden en watersport. Het is een toeristische en huiselijke regio wat een bijna uniek voorbeeld in Europa is van de complexiteit van het systeem. De natuur op het eiland is uniek en niet te evenaren. Er zijn meer dan 2000000 bomen van ongeveer 150 soorten, de meeste horen oorspronkelijk bij de flora van de Middellandse Zeegebied. Albarella was altijd een bestemming en haven voor veel soorten dieren. De naam van het eiland is verbonden met de naam van een boom, de Populus Alba, in het algemeen witte populier genoemd, Arborea in het plaatselijke dialect. De appartementen vindt u in diverse delen van het eiland waarin het verdeeld is zoals de Fiordi zone, Klein marktplein, Tennis zone, Groene zone dichtbij de golfbaan en West XII.Bij de prijs inbegrepen:
eerste en eindschoonmaak -
water en elektriciteit en gasverbruik -
bedlinnen en handdoeken behalve voor de slaapbank: gratis wekelijkse verschoning
Avondshows en amusement -
gebruik van het sportcentrum met zwembaden en sportieve Fjords zwembaden
trein


Niet bij de prijs inbegrepen: extra verschoning van bedlinnen - huren van de plaats - eenpersoonsbed voor 6 euro - katoenen badhanddoeken voor 7 euro per persoon - terry badhanddoeken voor 10 euro per persoon - bed voor 7 euro per persoon - keukenset voor vier personen - bestaande uit een keukenhanddoek en vier servetten voor 7 euro - bed opmaken voor 9 euro per een- of tweepersoonsbed.
Borg is 100 euro per kamer of appartement. Wasserette: 6 - 20 euro voor wasmachine met waspoeder voor 6 kg wasgoed - of 10 euro voor 12 kg wasgoed - droger 5 euro voor 6 kg wasgoed - kinderbed tot drie jaar oud voor 30 euro per week
Toeristenbelasting: voor een verblijf van 1 tot 7 dagen: 10 - 00 per accommodatie (niet per persoon); 8 - 14 dagen of meer: 20 - 00 per accommodatie (niet per persoon).

Huisdieren zijn toegestaan: 50 euro
Verkeer op het eiland: we adviseren onze gasten de auto te laten staan tijdens uw hele verblijf. Op het eiland kunt u eenvoudig met de fiets en trein reizen. Bromfietsen met interne verbrandingsmotoren - motorfietsen en campers zijn niet toegestaan. Alle elektrische voertuigen zijn toegestaan. U mag maximaal 30 km rijden met de auto op het eiland.
De dienstverlening zal actief zijn tussen 24.05 en 2019/09/09.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Albarella

geen afbeeldingen gevonden