Appartamento 5 Pax

Appartamento 5 Pax

Er zijn vijf slaapplaatsen in de vorm van twee slaapkamers, een voor twee personen en een voor een persoon. plus een woonkamer met open haard. Hier staat een tweepersoonsslaapbank. Er is een badkamer met douche, aparte verwarming, zonneterras van 30m2 met ligstoelen, tafel en stoelen voor een gezellige maaltijd buiten, kleurentelevisie, wasmachine, strijkijzer en strijkplank, radioset, alles in een comfortabele omgeving.

Deze villa staat in Ischia met uitzicht over de golf van Napels met de berg Vesuvius en de Amalfi kust op de achtergrond, omringd door het weelderig groen van de dennenbossen en wijngaarden,† achter de Epomeo berg. Het is een rustige plaats voor een ontspannen vakantie en tegelijkertijd ziet u niet ver van de belangrijke toeristische centra.

Bij de prijs inbegrepen; energiekosten - kleine huisdieren - kinderbed - gebruik van wasmachine - gebruik van keukenbenodigdheden.

Niet bij de prijs inbegrepen; bedlinnen - handdoeken voor 8 euro per persoon - eindschoonmaak voor 40 euro per appartement voor vijf personen - 70 euro voor appartement voor 9 personen en 110 euro voor aparte villa - verwarmingskosten afhankelijk van gebruik.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Ischia

geen afbeeldingen gevonden