App. Typ B 75qm

App. Typ B 75qm

Type B (75 m2) De authentiek Beiers uitziende vakantiehuizen liggen verspreid in een prachtig parkachtig landschap. In elk huis bevinden zich appartementen van verschillende grootte die allemaal individueel zijn ingericht. Het appartement waarin u verblijft, biedt ruimte (75 m2) aan 1-4 personen en heeft een woonkamer, twee slaapkamers en een keuken. Een 4-pits gasstel en oven zijn beschikbaar. Ook is er een badkamer met douche, wc en een wastafel. Watergebruik, satelliet tv in de woning en toegang tot het bij het vakantiepark behorende meer is allemaal bij de prijs inbegrepen. Het appartement ligt op een zuidelijke helling, waardoor u op het terras of het balkon vast en zeker kunt genieten van de zon. Ieder appartement in het huis heeft een eigen entree en bovendien is er dichtbij het huis parkeergelegenheid.

Dit gezinsvriendelijke verkeersluwe vakantiepark is heerlijk gelegen op een zuidelijke helling, waarvandaan u een prachtig wijds uitzicht heeft. U verblijft in een appartement in een van de vakantiehuizen die verspreid liggen in een parkachtig landschap. Elk vakantiehuis is omgeven door een tuin. Een bijzondere attractie van dit park is het recreatiemeer met ligweide. In de zomer kunt u hier zwemmen. 's Winters kunt u er gezellig een baantje schaatsen of het "Eisstockschießen" beoefenen dat te vergelijken is met klootschieten, maar dan op het ijs. Het vakantiepark ligt in het Naturpark Bayerischer Wald. Dat betekent dat er volop wandelmogelijkheden zijn. Vraag bij de receptie naar wandelkaarten en routebeschrijvingen! De medewerkers zijn u graag van dienst. Op het park ontbreekt het u aan niets om u echt van uw vakantie te kunnen genieten. In het modern ingerichte restaurant met een terras aan de waterkant van het meer kunt u voordelig lekker eten en drinken. Ook is er een 'biergarten', waar 's zomers barbecue- en strandfeesten gehouden worden. Op de twee kegelbanen kunt u elkaar uitdagen. Ook voor kinderen is er veel te doen. Ze hebben alle ruimte in de grote avonturenspeeltuin. Voor de oudere jeugd is er een blokhut met tafeltennistafels. Overigens kunt u vrij parkeren en heeft u gratis toegang tot het meer met ligweide. Voor het ontbijt kunt u gebruik maken van de broodjesservice. Niet ver bij het park vandaan (500 m) zijn tennisbanen en een visplek. Bovendien is er vlak naast het park een manege met paardrijschool evenals een vlakbij een schoonheidsalon met wellnessaccommodatie. Op loopafstand (3 km) van het park ligt het 'Arracher Seepark', een natuurbad voor de echte waterratten. Er is een fontein, een piratenvlot, een beachvolleybalveld en een pierenbad voor kleine kinderen. Bovendien vinden er in de zomer allerlei activiteiten plaats in het kader van het “Kulturprogramm”. Er valt dus voor het hele gezin genoeg te beleven!

De prijs is inclusief: water - parkeren - het gebruik van het meer - kleuren-tv App.

Naar verbruik ter plaatse te voldoen: Gas: geldig terief Elektra: € 0 - 25 per KW Extra bed voor 3e persoon/kind altijd tijdens de reservering mee boeken. Bijboeken ter plaatse (meestal) niet mogelijk! Huisdieren op aanvraag.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Arrach

geen afbeeldingen gevonden