Betrouwbare partners

Betrouwbare partners

buissink.com werkt alleen samen met betrouwbare vertegenwoordigers van vakantiewoningen.

Geen extra kosten
buissink.com berekent geen kosten voor bemiddeling in het zoeken, vinden of het reserveren van een vakantiewoning. Dit betekent dat er voor u als huurder geen bijkomende kosten zijn anders dan vermeld op de overeenkomst met de vertegenwoordiger van de vakantiewoning.

buissink.com ontvangt een percentage van iedere boeking van een vakantiewoning van de vertegenwoordiger de betreffende vakantiewoning. Het resultaat is dat de totale huursom van de vakantiewoning voor u als huurder zo laag mogelijk blijft.

buissink.com is geen contractpartij
buissink.com is geen contractpartij bij de verhuur van accommodaties of het aanbieden van accommodaties voor verhuur. De overeenkomst voor huur van een vakantiewoning via de website van buissink.com wordt direct aangegaan met de aanbieder/vertegenwoordiger van de betreffende vakantiewoning.

Boeken geschied via aanbieder/vertegenwoordiger van de vakantiewoning

Voor vragen over de boeking, het boekingsproces, de boekingsvoorwaarden of over de vakantiewoning zelf verzoekt buissink.com u om rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder/vertegenwoordiger van de betreffende vakantiewoning.

Bij wijzigingen in een bestaande boeking of wanneer u wilt annuleren verzoekt buissink.com u om rechtstreeks contact op te nemen met de vertegenwoordiger van de betreffende vakantiewoning.

Heeft u tijdens uw verblijf in een vakantiewoning schade gemaakt of heeft u klachten over het gebruik van de vakantiewoning dan verzoekt buissink.com u om rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder/vertegenwoordiger van de betreffende vakantiewoning.