5019 Casa Paulina

5019 Casa Paulina

Er zijn slaapkamers, geschikt voor zes personen met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat een televisie, stereo en dvd. In de keramische keuken staat een koelkast, magnetron, oven, diepvries, afwasmachine, serviesgoed en bestek, kookbenodigdheden, koffiezetapparaat, broodrooster en sappers. Er is een badkamer met bad, twee badkamers met douche. U heeft uitzicht over de tuin, bergen en zwembad. Daarnaast vindt u hier voorzieningen zoals tuin, tuinmeubilair, afgebakend terrein, terras, barbecue, open haard, strijkijzer, huis van 180m2, terrein van 1200m2, huisdiervriendelijk-geen gevaarlijke soorten, centrale verwarming, airconditioning in het hele huis, eigen zwembad van 8x4m, overdekte parkeergelegenheid.

Casa Paulina vindt u op een verdieping, geschikt voor zes personen, er is airconditioning, met drie slaapkamers, drie badkamers, twee keukens en een eigen zwembad van 8x4m. De oppervlakte van Casa Paulina is 180m2 op een terrein van 1200m2, de villa ligt in de stadswijk Monto Goscamar en Javea met in de omgeving een supermarkt en sommige restaurants. De afstand naar het Arenal strand met winkels, restaurants en bars is 8km, naar de golfclub 4km. Casa Paulina biedt een schitterend uitzicht over de berg Montgo. Huisdieren zijn toegestaan. De gemeenschap Javea heeft de vorm van een maan en ligt tussen de kapen van Gata en la Nao. Het heeft een oppervlakte van 68.4km2 De coordinaten zijn 38º 47' 40'' North and 0º 9' 90'' East. De kust van Javea biedt een gevarieerd landschap, over een lengte van 25km. U vindt hier over het algemeen een ongelijk gebied. De vlakke gedeelte bestaan uit aangeslibte grond en vruchtbare gronden, ideaal voor het telen van druiven, hazelnoten, olijven en sinaasappels. Het bergachtig gebied is bedekt met uitgestrekte dennenbossen. Het klimaat van Javea is net als de rest op de Costa Blanca gematigd. De Montgo berg beschermt tegne de koude in de winter, de zeebries tempert d38º 47' 40'' North and 0º 9' 90'' East.e zomerse hitte. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 16.6 graden.

Schade; In het geval dat de huurder verantwoordelijk is voor enige schade - verlies of ander grote nalatigheid aan het huis - worden alle kosten op de huurder verhaalt met aftrek van de al betaalde borg. Gebruik van gas - water en elektriciteit; De kosten voor het gebruik van water - gas en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder van 1 november tot 1 april. Huisdieren; huisdieren worden niet toegestaan in het huis mits anders afgesproken. Borg; Na het ontvangen de sleutels - u betaalt contact de borg. Andere bedragen zullen vermeld worden op de rekening. Zonder enige schade stort de eigenaar de borg retour op de dag van uw vertrek.

prijs & beschikbaarheid

Foto's van Jávea

geen afbeeldingen gevonden